Dit jaar steunt A.A.S. Schadeherstel middels diverse activiteiten Stichting Kinderen Kankervrij, ofwel KiKa. Hoe mooi zou het zijn als we een toekomst tegemoet kunnen gaan waarin kinderen niet meer overlijden aan deze verschrikkelijke ziekte? Wij dragen graag ons steentje bij. Hoe?

Dit jaar organiseren we diverse activiteiten en acties waarmee we geld in willen zamelen voor KiKa. Dit doen we als team A.A.S., maar ook middels acties bij onze 87 vestigingen.

De eerste activiteit zit er inmiddels op. Als team A.A.S. deden wij mee aan de "Run for Kika". Van 20 t/m 30 juni 2021 liepen/renden wij individueel, en gezamenlijk als team, allemaal 25 kilometer voor KiKa. Daarmee hebben we geld ingezameld bij familie, vrienden en onze A.A.S. vestigingen.

In totaal hebben we € 797,65 opgehaald met onze deelname aan de run for KiKa!

Team A.A.S. tijdens de run for KiKa

Overige activiteiten en acties

Gedurende dit jaar zullen er meerdere activiteiten en acties plaatsvinden waar we een koppeling maken met KiKa. Houdt hiervoor onze website en social media kanalen in de gaten. Op deze pagina kun je een donatie doen aan KiKa én gedurende het jaar zien hoeveel geld we hebben opgehaald. 

Over KiKa

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het doel van KiKa is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Meer informatie

Doneren

Deel dit artikel via

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel