Over A.A.S. Schadeherstel

Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor u klaar om schade aan uw voertuig te herstellen. Ons doel is om u zonder zorgen af te helpen van uw schade. Met 89 vestigingen zijn wij altijd in de buurt!

Klanttevredenheid 8.9
tevreden

Dat is snel geregeld!

Onze diensten

100% kwaliteit

Ieder A.A.S. schadeherstelbedrijf is Focwa Standaard 2 gecertificeerd, dit betekent dat zij alle autoschades kunnen herstellen, ook de meer complexe autoschades. Op elk schadeherstel verlenen wij vier jaar garantie.

Wat klanten over ons zeggen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

8

Dat we te vrede zijn hoe de schade is herstel. Het advies wat gegevens is, om de schade te herstellen in verhouding tot de prijs, was goed.

A.A.S. Bosman Schadeherstel

7

Op zich goed, echter hebben wij direct gemeld dat er een beschadiging zit op de lak, die er voorheen niet was. Bij het melden werd er gezegd dat het overlegd zou worden en dat wij hierover zouden worden teruggebeld, echter hebben we tot op heden nog geen reactie mogen ontvangen.

A.A.S. Hanterink Autoschadeherstel

10

Goed: vriendelijke medewerker die zeer behulpzaam is, zowel telefonisch als tijdens het bezoek aan het bedrijf.

A.A.S. Vermeulen Autoschade

10

Top! Ik ben sinds vele jaren klant bij schadeherstelbedrijf Spanjaards (auto's en caravan). De aanleiding is natuurlijk altijd minder, maar de wijze waarop Spanjaards en medewerkers omgaan met klanten verzacht de pijn. Vanaf de eerste afspraak tot ophalen staat in het teken van 'ont-zorgen' van de klant. Alles wordt geregeld. Dat is voor ons als klant erg prettig. De service is prima, ze zijn transparant in de communicatie, wanneer nodig staat vervangend vervoer klaar en ze regelen alles met de verzekeraar. En het belangrijkste: ze leveren prima werk!

A.A.S. Autoschade Herstel Spanjaards

10

Goede service, duidelijke communicatie, vakwerk, meedenkend en super vriendelijk. Zeer positieve ervaring!

A.A.S. Vermeulen Autoschade

Over A.A.S.

A.A.S. is een coöperatie van schadeherstellers en heeft een landelijk gespreid netwerk van 89 schadeherstelbedrijven. U kunt bij A.A.S. schadeherstelbedrijven terecht voor elke schade aan uw auto, caravan, camper, truck, motor of scooter. De bij A.A.S. aangesloten schadeherstellers zijn zelfstandige ondernemers die het als hun missie zien om u op ieder moment zo prettig en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn en uw wensen en verwachtingen te overtreffen.

Ons team

Vanuit het hoofdkantoor zijn wij als team dag in dag uit bezig onze 89 vestigingen te ondersteunen zodat zij het beste resultaat én de beste kwaliteit kunnen behalen voor u als klant of partner. Hier vindt u onze contactgegevens.

Werken bij A.A.S. Schadeherstel

Wil jij aan de slag binnen ons prachtige vak? Neem een kijkje tussen de openstaande vacatures.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel