Over A.A.S. Schadeherstel

Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor u klaar om schade aan uw voertuig te herstellen. Ons doel is om u zonder zorgen af te helpen van uw schade. Met 88 vestigingen zijn wij altijd in de buurt!

Klanttevredenheid 8.9
tevreden

Dat is snel geregeld!

Onze diensten

100% kwaliteit

Ieder A.A.S. schadeherstelbedrijf is Focwa Standaard 2 gecertificeerd, dit betekent dat zij alle autoschades kunnen herstellen, ook de meer complexe autoschades. Op elk schadeherstel verlenen wij vier jaar garantie.

Wat klanten over ons zeggen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

9

Tot op heden altijd als zeer prettig ervaren. Correct, zorgvuldig en snel met absoluut een mooi resultaat. Hoop weinig gebruik van jullie te hoeven maken :) maar als het wel nodig is word ik altijd keurig geholpen!

A.A.S. Autoschade Dubbeldam Papendrecht

10

Heb gebeld voor een afspraak. Werd heel vriendelijk te woord gestaan en kon al heel snel een afspraak inplannen. De auto was dezelfde dag nog klaar. Super tevreden!

A.A.S. Hans van Mierlo Autoschade Udenhout

9

ik heb 2x contact gehad met het schadebedrijf van Frits Bloemen. Mijn auto was al gestationeerd bij mijn garagebedrijf Auto totaal in Doesburg. Omdat deze garage het dichtste bij was en het al tegen de avond liep. Garage Auto totaal heeft voor mij op korte termijn een aantal zaken afgehandeld en mij geïnformeerd over de gang van zaken na mijn aanrijding en vervangend vervoer aangeboden om huiswaarts te gaan. Dit was een hele positieve ervaring. Enkele dagen later heb ik zelf contact gezocht met A. Bloemen schade bedrijf i.v.m. de voorgeschreven werkwijze om hem op de hoogte te stellen van de stand van zaken op dat moment.

A.A.S. Autoschade Frits Bloemen

8

Ik ben prima geholpen. Vriendelijk personeel, meteen een leenauto beschikbaar, mijn eigen auto snel gerepareerd en toen ik naderhand nog een vraag had kon ik meteen komen er werd het probleem verholpen.

A.A.S. WellColl Sittard

10

Ik ben buitengewoon goed geholpen:Goede adviezen, en de auto was dezelfde dag al klaar! Bij het afleveren was de auto ook gewassen en dat was een prettige ervaring.

A.A.S. Hans van Mierlo Autoschade Udenhout

Ons team

Vanuit het hoofdkantoor zijn wij als team dag in dag uit bezig onze 88 vestigingen te ondersteunen zodat zij het beste resultaat én de beste kwaliteit kunnen behalen voor u als klant of partner. Hier vindt u onze contactgegevens.

Werken bij A.A.S. Schadeherstel

Wil jij aan de slag binnen ons prachtige vak? Neem een kijkje tussen de openstaande vacatures.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel