Over A.A.S. Schadeherstel

Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor u klaar om schade aan uw voertuig te herstellen. Ons doel is om u zonder zorgen af te helpen van uw schade. Met 87 vestigingen zijn wij altijd in de buurt!

Klanttevredenheid 8.9
tevreden

Dat is snel geregeld!

Onze diensten

100% kwaliteit

Ieder A.A.S. schadeherstelbedrijf is Focwa Standaard 2 gecertificeerd, dit betekent dat zij alle autoschades kunnen herstellen, ook de meer complexe autoschades. Op elk schadeherstel verlenen wij vier jaar garantie.

Wat klanten over ons zeggen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

10

Dit was de 2e keer dat ik dit schadeherstelbedrijf in de arm nam en wederom heeft dit bedrijf mij prima geholpen vanaf het begin tot het eind.

A.A.S. Hanterink Autoschadeherstel

9

Zeer tevreden over de service en schadeherstel van dit bedrijf. Professionaliteit en vriendelijkheid staat voorop. Auto zag als nieuw uit -keurig gepoetst- toen ik hem weer terugkreeg.

A.A.S. Autoschade Heuvelland Elsloo

10

Ik ben helemaal content met Autoschade WellColl te Heerlen! Ze waren vriendelijk, behulpzaam en van de schade zie je helemaal niets meer terug. Daarnaast verzorgden ze een fijne leenauto én is er in goed overleg extra werk aan de auto uitgevoerd waar ik heel blij mee ben. Jullie zijn toppers!

A.A.S. WellColl Heerlen

10

Uitstekend geholpen. Perfecte leenauto die we in overleg konden gebruiken zolang als nodig. En onze eigen auto weer als nieuw!

A.A.S. Autoschade Merkelbag

1

Zeer slecht, auto is drie keer terug geweest voor de schade hersteld was, nog niet super met kleur verschil. Maar ik was een kritisch. Geen aanrader dit bedrijf. De eindcontrole is nul. En er wordt nog met je auto gereden ook. Onder de spuitnevel en kofferbak helemaal overhoop gehaald om het reserve wiel te pakken.

A.A.S. Autoschade Dubbeldam Dordrecht

Over A.A.S.

A.A.S. is een coöperatie van schadeherstellers en heeft een landelijk gespreid netwerk van 87 schadeherstelbedrijven. U kunt bij A.A.S. schadeherstelbedrijven terecht voor elke schade aan uw auto, caravan, camper, truck, motor of scooter. De bij A.A.S. aangesloten schadeherstellers zijn zelfstandige ondernemers die het als hun missie zien om u op ieder moment zo prettig en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn en uw wensen en verwachtingen te overtreffen.

Ons team

Vanuit het hoofdkantoor zijn wij als team dag in dag uit bezig onze 87 vestigingen te ondersteunen zodat zij het beste resultaat én de beste kwaliteit kunnen behalen voor u als klant of partner. Hier vindt u onze contactgegevens.

Werken bij A.A.S. Schadeherstel

Wil jij aan de slag binnen ons prachtige vak? Neem een kijkje tussen de openstaande vacatures.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel