Over A.A.S. Schadeherstel

Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor u klaar om schade aan uw voertuig te herstellen. Ons doel is om u zonder zorgen af te helpen van uw schade. Met 95 vestigingen zijn wij altijd in de buurt!

Klanttevredenheid 8.9
tevreden

Dat is snel geregeld!

Onze diensten

100% kwaliteit

Ieder A.A.S. schadeherstelbedrijf is BOVAG gecertificeerd, dit betekent dat zij alle autoschades kunnen herstellen, ook de meer complexe autoschades. Op elk schadeherstel verlenen wij vier jaar garantie.

Wat klanten over ons zeggen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

10

Super bedrijf, worst goed geholpen. Leggen alles goed uit. En bellen ook netjes optijd als iets niet optijd klaar is.

A.A.S. Autoschade Lambert Eindhoven

9

Zeer tevreden. Ik had een afspraak bij een ander bedrijf die over 2 maanden pas plaats kon vinden. Bij Dicks was een zeer vriendelijke heer die mijn probleem begreep en ik mocht de volgende ochtend langs komen. De schade is. Nog de zelfde week hersteld en met een leenauto was ik ook zeer geholpen.

A.A.S. Dick's Autoschade Schiedam

8

Ik ben erg tevreden over de service en snelle afhandeling. Ik was binnen een aantal dagen aan de beurt en kreeg een prima leenauto mee. Mijn schade aan voor scherm en motorkap was binnen een paar dagen gemaakt. Mijn auto ziet er weer perfect uit!

A.A.S. Auto Hoogenboom Schadeherstel Spijkenisse

8

Een beetje vreemd, mijn man is naar uw bedrijf geweest om de schade op te nemen, was erg weinig schade, € 150,00. Krijgen wij via onze verzekering een nota te zien van € 367,20. Hebben wij iets niet goed begrepen, misschien kunt u het uitleggen! Met vriendelijke groet, Marian en Jan America.

A.A.S. WellColl Kerkrade

10

Heel erg goed een goed bedrijf wat heel mooi werk af leverd op een professionele manier van begin tot het einde

A.A.S. Autoschade Van Hasselt

Over A.A.S.

A.A.S. is een coöperatie van schadeherstellers en heeft een landelijk gespreid netwerk van 95 schadeherstelbedrijven. U kunt bij A.A.S. schadeherstelbedrijven terecht voor elke schade aan uw auto, caravan, camper, truck, motor of scooter. De bij A.A.S. aangesloten schadeherstellers zijn zelfstandige ondernemers die het als hun missie zien om u op ieder moment zo prettig en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn en uw wensen en verwachtingen te overtreffen.

Ons team

Vanuit het hoofdkantoor zijn wij als team dag in dag uit bezig onze 95 vestigingen te ondersteunen zodat zij het beste resultaat én de beste kwaliteit kunnen behalen voor u als klant of partner. Hier vindt u onze contactgegevens.

Werken bij A.A.S. Schadeherstel

Wil jij aan de slag binnen ons prachtige vak? Neem een kijkje tussen de openstaande vacatures.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel