Over A.A.S. Schadeherstel

Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor u klaar om schade aan uw voertuig te herstellen. Ons doel is om u zonder zorgen af te helpen van uw schade. Met 95 vestigingen zijn wij altijd in de buurt!

Klanttevredenheid 8.9
tevreden

Dat is snel geregeld!

Onze diensten

100% kwaliteit

Ieder A.A.S. schadeherstelbedrijf is BOVAG gecertificeerd, dit betekent dat zij alle autoschades kunnen herstellen, ook de meer complexe autoschades. Op elk schadeherstel verlenen wij vier jaar garantie.

Wat klanten over ons zeggen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

9

Erg tevreden over intake en reparatie schade. Herstel duurde langer dan gepland maar vanwege geplande langere autorit werd verstrekte ( eenvoudige en kleine) leenauto vervangen door grotere en comfortabelere auto.

A.A.S. WellColl Sittard

9

Prima, ik ben vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.. Ook konden we snel terecht. De schade is goed hersteld. Dus in alle opzichten prima.

A.A.S. Autoschade Emmeloord

9

Ik ben erg tevreden, goede, snelle aanbieding van hulp, met ophaal- en terugbrengservice van de auto. Aanvankelijk zou de hersteltijd een week in beslag nemen, maar na / dagen kreeg ik al bericht van reparatie. Voor het wisselen van reserve-auto en eigen auto werd er nog een aparte plaats afgesproken, wat voor mij uitermate handig was. Zeer tevreden en erg vriendelijke benadering.

A.A.S. Autoschade Barendrecht

10

Zeer tevreden over schadebedrijf van Hasselt Goede service. Leenauto stond gereed. Alles goed voorbereid.

A.A.S. Autoschade Van Hasselt

10

Auto is na aanrijding aan de achterkant super hersteld, lijkt weer als nieuw! Telefonische communicatie was ook zeer duidelijk en goed. Houden zich ook aan hun afspraken.

A.A.S. Auto Hoogenboom Schadeherstel Rotterdam

Over A.A.S.

A.A.S. is een coöperatie van schadeherstellers en heeft een landelijk gespreid netwerk van 95 schadeherstelbedrijven. U kunt bij A.A.S. schadeherstelbedrijven terecht voor elke schade aan uw auto, caravan, camper, truck, motor of scooter. De bij A.A.S. aangesloten schadeherstellers zijn zelfstandige ondernemers die het als hun missie zien om u op ieder moment zo prettig en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn en uw wensen en verwachtingen te overtreffen.

Ons team

Vanuit het hoofdkantoor zijn wij als team dag in dag uit bezig onze 95 vestigingen te ondersteunen zodat zij het beste resultaat én de beste kwaliteit kunnen behalen voor u als klant of partner. Hier vindt u onze contactgegevens.

Werken bij A.A.S. Schadeherstel

Wil jij aan de slag binnen ons prachtige vak? Neem een kijkje tussen de openstaande vacatures.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel