Over A.A.S. Schadeherstel

Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor u klaar om schade aan uw voertuig te herstellen. Ons doel is om u zonder zorgen af te helpen van uw schade. Met 87 vestigingen zijn wij altijd in de buurt!

Klanttevredenheid 8.9
tevreden

Dat is snel geregeld!

Onze diensten

100% kwaliteit

Ieder A.A.S. schadeherstelbedrijf is Focwa Standaard 2 gecertificeerd, dit betekent dat zij alle autoschades kunnen herstellen, ook de meer complexe autoschades. Op elk schadeherstel verlenen wij vier jaar garantie.

Wat klanten over ons zeggen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

9

Onze ervaring met GEA CAS schadebedrijf hebben wij als zeer prettig ervaren. Vriendelijk en kundig personeel, en een goede service. Auto ziet er weer als nieuw uit. Zeer tevreden.

A.A.S. CAS - GEA Autoschade Emmen

10

Met van Jaarsveld altijd een heel prettig contact, klant vriendelijk, waarbij je het gevoel krijgt dat je in vertrouwde handen bent. Mijn ervaring altijd meedenken met de klant en duidelijk in de probleemanalyse. Afspraken omtrent de inschatting van de kosten en de daadwerkelijke kosten altijd vooraf duidelijk met elkaar afgestemd. Geeft vertrouwen!

A.A.S. Autoschade van Jaarsveld

9

Ben zeer tevreden over de autoschadeherstel, en tevens zo snel gemaakt is.Ook keurig is afgeleverd .Bedankt ervoor.

A.A.S. Autoschade Heuvelland Elsloo

8

Bijzonder goed,alleen de voorspelde tijd werd niet gehaald vanwege onderdelen. Een belletje over uitstel zou fijn zijn

A.A.S. Autoschadebedrijf Nowosielski

10

Had een deukje in mijn dak. Bij verschillende schadeherstelbedrijven geweest. Prijzen varieerden van € 125,00 tot € 350,00. Bij Wensink aangekomen viel mij allereerst de hele prettige ontvangst op. Deukje bekeken en dezelfde dag kon het hersteld worden. Ik had die dag andere dingen en heb een afspraak gemaakt voor 2 weken later. Deuk is verdwenen voor nog geen € 100,00. Zo kan het ook. De complimenten van een heel tevreden klant!

A.A.S. Wensink Schade Groningen

Over A.A.S.

A.A.S. is een coöperatie van schadeherstellers en heeft een landelijk gespreid netwerk van 87 schadeherstelbedrijven. U kunt bij A.A.S. schadeherstelbedrijven terecht voor elke schade aan uw auto, caravan, camper, truck, motor of scooter. De bij A.A.S. aangesloten schadeherstellers zijn zelfstandige ondernemers die het als hun missie zien om u op ieder moment zo prettig en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn en uw wensen en verwachtingen te overtreffen.

Ons team

Vanuit het hoofdkantoor zijn wij als team dag in dag uit bezig onze 87 vestigingen te ondersteunen zodat zij het beste resultaat én de beste kwaliteit kunnen behalen voor u als klant of partner. Hier vindt u onze contactgegevens.

Werken bij A.A.S. Schadeherstel

Wil jij aan de slag binnen ons prachtige vak? Neem een kijkje tussen de openstaande vacatures.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel