Over A.A.S. Schadeherstel

Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor u klaar om schade aan uw voertuig te herstellen. Ons doel is om u zonder zorgen af te helpen van uw schade. Met 87 vestigingen zijn wij altijd in de buurt!

Klanttevredenheid 8.9
tevreden

Dat is snel geregeld!

Onze diensten

100% kwaliteit

Ieder A.A.S. schadeherstelbedrijf is Focwa Standaard 2 gecertificeerd, dit betekent dat zij alle autoschades kunnen herstellen, ook de meer complexe autoschades. Op elk schadeherstel verlenen wij vier jaar garantie.

Wat klanten over ons zeggen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

8

De ervaring is goed, schade is keurig netjes verholpen. En de aanvankelijk mindere communicatie is goedgemaakt door een mooie bos bloemen.

A.A.S. Vermeulen Autoschade

10

Personeel heeft verstand van zaken. Ze zijn vriendelijk en nemen de tijd voor de klant. Ze komen afspraken na

A.A.S. P.C. Schilder Autoschade

10

Alleen maar goede ervaring! Vriendelijk personeel Reparatie zeer netjes uitgevoerd! En ook nog netjes gewassen en gepoetst!

A.A.S. Autoschade Lambert Eindhoven

8

Heel prettig opgevangen en behandeld. In carnavalstijd tóch open en snel handelen. Meedenken met de verzekeringsmogelijkheden van de klant,de benodigde reparaties in relatie tot de offerte.

A.A.S. Heuvelland Schadeherstel

6

Overwegend positief. Wel erg jammer dat er vervangend vervoer was afgesproken en dat de auto er niet was. Hierdoor moest ik later terugkomen, erg vervelend. Verder ben ik netjes en snel geholpen.

A.A.S. Autoschade Forepark

Ons team

Vanuit het hoofdkantoor zijn wij als team dag in dag uit bezig onze 87 vestigingen te ondersteunen zodat zij het beste resultaat én de beste kwaliteit kunnen behalen voor u als klant of partner. Hier vindt u onze contactgegevens.

Werken bij A.A.S. Schadeherstel

Wil jij aan de slag binnen ons prachtige vak? Neem een kijkje tussen de openstaande vacatures.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel