Over A.A.S. Schadeherstel

Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor u klaar om schade aan uw voertuig te herstellen. Ons doel is om u zonder zorgen af te helpen van uw schade. Met 87 vestigingen zijn wij altijd in de buurt!

Klanttevredenheid 8.9
tevreden

Dat is snel geregeld!

Onze diensten

100% kwaliteit

Ieder A.A.S. schadeherstelbedrijf is Focwa Standaard 2 gecertificeerd, dit betekent dat zij alle autoschades kunnen herstellen, ook de meer complexe autoschades. Op elk schadeherstel verlenen wij vier jaar garantie.

Wat klanten over ons zeggen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

10

Heel tevreden. Leuke actie. Auto schoon en fris en kleine lakschades hersteld. En een kopje koffie tijdens het wachten.

A.A.S. Schade-Service Blerick

10

Zeer professioneel bedrijf, ook heel vriendelijk, meedenkend en probleemoplossend. De schade die ik had is perfect gemaakt en mijn auto werd mooi en schoon afgeleverd. Ook een zeer goede leenauto gekregen. Ik ben zeer tevreden!

A.A.S. Bosman & Kalis Schadeherstel

9

dit was e eerste maal dat dit bedrijf een schade voor mij heeft hersteld, keurig de afspraken na gekomen ,schade perfect hersteld binnen de afgesproken tijd .

A.A.S. Rietjens Autoschade

9

Ben er zeer tevreden over Je wordt meteen geholpen met een afspraak en de schade is binnen eennweek weer gerepareerd Heb ook nog een kernactiviteiten meegehad

A.A.S. Autoschade Frits Bloemen

10

Een sterk bedrijf : klantvriendelijk; werkelijk voortreffelijk werk tot in detail ; rustige afhandeling ; strak volgens afspraak ; volledige ontzorging na schade aan auto.

A.A.S. Autoschade Forepark

Ons team

Vanuit het hoofdkantoor zijn wij als team dag in dag uit bezig onze 87 vestigingen te ondersteunen zodat zij het beste resultaat én de beste kwaliteit kunnen behalen voor u als klant of partner. Hier vindt u onze contactgegevens.

Werken bij A.A.S. Schadeherstel

Wil jij aan de slag binnen ons prachtige vak? Neem een kijkje tussen de openstaande vacatures.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel