Over A.A.S. Schadeherstel

Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor u klaar om schade aan uw voertuig te herstellen. Ons doel is om u zonder zorgen af te helpen van uw schade. Met 88 vestigingen zijn wij altijd in de buurt!

Klanttevredenheid 8.9
tevreden

Dat is snel geregeld!

Onze diensten

100% kwaliteit

Ieder A.A.S. schadeherstelbedrijf is Focwa Standaard 2 gecertificeerd, dit betekent dat zij alle autoschades kunnen herstellen, ook de meer complexe autoschades. Op elk schadeherstel verlenen wij vier jaar garantie.

Wat klanten over ons zeggen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

7

Goede service, maar de communicatie kan verbeterd worden. Er werd mij bijvoorbeeld verteld dat mijn auto waarschijnlijk op de woensdag klaar zou zijn en er contact met mij opgenomen zou worden, maar toen ik op de donderdag nog niets gehoord had belde ik zelf, en kreeg ik te horen dat er nog onderdelen misten en ik nog even moest wachten. Zelf cond ik het niet heel erg, maar over het algemeen krijgen klanten liever te horen dat ze moeten wachten dan dat ze niets te horen krijgen.

A.A.S. Autoschadebedrijf Nowosielski

7

Opzich wel prima maar hebben wel een klijn probleempje gehad. Schade was niet in 1 keer geheel opgelost en er weer achteraan gemoeten om dat ook klaar te krijgen. Ook werdt er voor de huurauto nog 3 liter benzine in rekening gebracht. Ook al hadden we hem afgetankt teruggebracht. Maar omdat het laatste blokje op de teller blijkbaar niet vol was moest hij dus afgetankt worden door het bedrijf zelf en dat werdt inclusief administratie kosten dik 10 euro. Dat is toch wel heel jammer aangezien wij ook nog een keer terug moesten komen en dat wordt ook niet vergoed.

A.A.S. Autoschade De Jong

9

Aan de telefoon prima geholpen, erg behulpzaam. Kreeg een leenauto mee. Ook op de locatie ging alles snel en was alles duidelijk. De auto zag er piekfijn en weer schoon uit bij het ophalen, en dat bij alleen een ruit vervangen. Al met al, erg tevreden.

A.A.S. Autoschade Venray

9

Het bedrijf levert vlotte, directe , concrete afhandeling van mijn autoschade . Dit vindt plaats in goede afstemming met de verzekeraar . Bereikbaarheid van bedrijf is goed, communicatie verloopt soepel . Op dag van schadeherstel is een vrijwel nieuwe leenauto beschikbaar . Inzage schade - & herstelrapport en declaratie wordt geboden .

A.A.S. Autoschade Lelystad

9

Helaas voor ons dit jaar twee maal bij Merkelbag. De eerste mmaalde schade via de verzekering prima afgehandeld en meteen ook een oude schade op eigen kostenlaten repareren. Goed en snel werk geleverd. Tweede maal helaas een schade die de dagwaarde overtrof. Michel dacht met ons mee. We wilden ons goed onderhouden autootje nog niet kwijt. Met een tweedehands deur kwam het allemaal goed. Chareau voor Merkelbag.

A.A.S. Autoschade Merkelbag

Ons team

Vanuit het hoofdkantoor zijn wij als team dag in dag uit bezig onze 88 vestigingen te ondersteunen zodat zij het beste resultaat én de beste kwaliteit kunnen behalen voor u als klant of partner. Hier vindt u onze contactgegevens.

Werken bij A.A.S. Schadeherstel

Wil jij aan de slag binnen ons prachtige vak? Neem een kijkje tussen de openstaande vacatures.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel