Over A.A.S. Schadeherstel

Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor u klaar om schade aan uw voertuig te herstellen. Ons doel is om u zonder zorgen af te helpen van uw schade. Met 88 vestigingen zijn wij altijd in de buurt!

Klanttevredenheid 8.9
tevreden

Dat is snel geregeld!

Onze diensten

100% kwaliteit

Ieder A.A.S. schadeherstelbedrijf is Focwa Standaard 2 gecertificeerd, dit betekent dat zij alle autoschades kunnen herstellen, ook de meer complexe autoschades. Op elk schadeherstel verlenen wij vier jaar garantie.

Wat klanten over ons zeggen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

9

Zeer goed . Correcte ontvangsf, inname auto en verstrekken nette leenauto Na reparatie was de auto als nieuw,ook keurig gewassen en van binnen schoongemaakt

A.A.S. Kleverlaan Autoschadeherstel

8

Vriendelijk en snel geholpen. 's Avonds gebeld over de werkwijze. Advies om eerst even langs te komen, zodat ze de ruitschade konden bekijken en een afspraak in konden plannen. Bij het bekijken van de schade bleek dat deze dezelfde middag nog gerepareerd worden.

A.A.S. Wema Autoschade

8

In het algemeen goed. De reparatie duurde een dag langer dan gepland. Dit was op zich geen probleem, maar het was beter geweest om dit tijdig te melden zodat ik tijdig vervangend vervoer had kunnen regelen.

A.A.S. WellColl Heerlen

7

Schade is goed en netjes hersteld, leenauto slaan we de volgende keer over aangezien we hem niet met volle tank kregen maar wel mee moesten terug brengen.

A.A.S. Van der Werf Autoschade

7

Schade is goed en netjes hersteld, leenauto slaan we de volgende keer over aangezien we hem niet met volle tank kregen maar wel mee moesten terug brengen.

A.A.S. Van der Werf Autoschade Ede

Over A.A.S.

A.A.S. is een coöperatie van schadeherstellers en heeft een landelijk gespreid netwerk van 88 schadeherstelbedrijven. U kunt bij A.A.S. schadeherstelbedrijven terecht voor elke schade aan uw auto, caravan, camper, truck, motor of scooter. De bij A.A.S. aangesloten schadeherstellers zijn zelfstandige ondernemers die het als hun missie zien om u op ieder moment zo prettig en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn en uw wensen en verwachtingen te overtreffen.

Ons team

Vanuit het hoofdkantoor zijn wij als team dag in dag uit bezig onze 88 vestigingen te ondersteunen zodat zij het beste resultaat én de beste kwaliteit kunnen behalen voor u als klant of partner. Hier vindt u onze contactgegevens.

Werken bij A.A.S. Schadeherstel

Wil jij aan de slag binnen ons prachtige vak? Neem een kijkje tussen de openstaande vacatures.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel