Over A.A.S. Schadeherstel

Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor u klaar om schade aan uw voertuig te herstellen. Ons doel is om u zonder zorgen af te helpen van uw schade. Met 95 vestigingen zijn wij altijd in de buurt!

Klanttevredenheid 8.9
tevreden

Dat is snel geregeld!

Onze diensten

100% kwaliteit

Ieder A.A.S. schadeherstelbedrijf is BOVAG gecertificeerd, dit betekent dat zij alle autoschades kunnen herstellen, ook de meer complexe autoschades. Op elk schadeherstel verlenen wij vier jaar garantie.

Wat klanten over ons zeggen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

10

Keurige ontvangst. Ze regelen alles. En wat het allerbelangrijkste is: de schade is perfect gerepareerd.

A.A.S. Autoschade Albert Kip

10

Goede communicatie. Alles netjes gemaakt. Auto was zelfs netjes schoongemaakt. Kon de auto weer 'als nieuw' meenemen!

A.A.S. Autoschade Emmeloord

7

Aardig personeel. Ons bedieningsscherm is wel een keer uitgevallen. We zagen niks meer op het scherm. Opnieuw geopend en deed weer gelukkig. Ik hoop dat het niet weer gebeurd. We houden het in de gaten. Wat wel een minpuntje was is dat de auto niet goed schoon was. Ik moest m weer op en neer brengen. Uiteindelijk wel schoon maar er zaten nog vingerafdrukjes en vlekjes. Waarschijnlijk monteurs erin gezeten met vieze handen denk ik. Moest dus zelf ook even nalopen met een doek en schoonmaken. Leenauto was trouwens erg vies vooral 2de auto die ik mee had gekregen

A.A.S. De Dames van Hurkmans

10

Een erg fijne ervaring. Ben op elk gebied goed geholpen!! Ik zou dit bedrijf zeker aan iedereen aanbevelen.

A.A.S. Autoschade Roggeveld

9

Ik heb bij dit schadeherstelbedrijf (Wellcoll ~ Weert) een zeer aangenaam en positief gevoel overgehouden. In mijn geval ging het om een (iets)bijzondere auto die zij vakkundig en n.a.v. van mijn wensen kwalitatief op een hoog niveau hebben uitgevoerd. Schadeherstel is perfect uitgevoerd. De mensen hier binnen de organisatie hebben ook een hele fijne harmonie met elkaar. Ik kom zeker weer terug.

A.A.S. WellColl Weert

Over A.A.S.

A.A.S. is een coöperatie van schadeherstellers en heeft een landelijk gespreid netwerk van 95 schadeherstelbedrijven. U kunt bij A.A.S. schadeherstelbedrijven terecht voor elke schade aan uw auto, caravan, camper, truck, motor of scooter. De bij A.A.S. aangesloten schadeherstellers zijn zelfstandige ondernemers die het als hun missie zien om u op ieder moment zo prettig en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn en uw wensen en verwachtingen te overtreffen.

Ons team

Vanuit het hoofdkantoor zijn wij als team dag in dag uit bezig onze 95 vestigingen te ondersteunen zodat zij het beste resultaat én de beste kwaliteit kunnen behalen voor u als klant of partner. Hier vindt u onze contactgegevens.

Werken bij A.A.S. Schadeherstel

Wil jij aan de slag binnen ons prachtige vak? Neem een kijkje tussen de openstaande vacatures.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel