Over A.A.S. Schadeherstel

Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor u klaar om schade aan uw voertuig te herstellen. Ons doel is om u zonder zorgen af te helpen van uw schade. Met 87 vestigingen zijn wij altijd in de buurt!

Klanttevredenheid 8.9
tevreden

Dat is snel geregeld!

Onze diensten

100% kwaliteit

Ieder A.A.S. schadeherstelbedrijf is Focwa Standaard 2 gecertificeerd, dit betekent dat zij alle autoschades kunnen herstellen, ook de meer complexe autoschades. Op elk schadeherstel verlenen wij vier jaar garantie.

Wat klanten over ons zeggen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

5

Prijs van de service is goed en kwaliteit prima. Echter duurde het veel te lang en moest ik er zelf achteraan wat de status was. Toen het gefixt zou zijn, bleek bij aankomst dat het nog niet klaar was.

A.A.S. Autoschadebedrijf Nowosielski

10

Well Coll doet bij ieder schadegeval alle moeite om alles correct af te handelen. Zelfs als onderdelen lang op zich laten wachten, wordt er gezocht naar alternatieven. Dit laatste was het geval bij onze camper. De monteurs hebben n heus kunstwerk geleverd. Het ziet er prachtig uit.

A.A.S. WellColl Sittard

9

Perfecte service, nette leenauto, aardige medewerkers en zoals afgesproken netjes hersteld en afgeleverd. Al met al geen gedoe of zorgen. De afhandeling met de verzekeringsmaatschappij werd geregeld waardoor ik als klant eigenlijk niks hoefde te doen. Makkelijker kan haast niet.

A.A.S. Autoschade Roggeveld

10

Ik ben heel erg tevreden over mijn ervaring met dit schadeherstelbedrijf. De schade is correct afgehandeld en er stond een leenauto voor mij klaar.

A.A.S. Hogendoorn Autoschade

9

Fijne mensen werken er bij Vermeulen schadeherstelbedrijf . Schade netjes hersteld. en binnen en buiten de auto schoon gemaakt top.

A.A.S. Vermeulen Autoschade

Over A.A.S.

A.A.S. is een coöperatie van schadeherstellers en heeft een landelijk gespreid netwerk van 87 schadeherstelbedrijven. U kunt bij A.A.S. schadeherstelbedrijven terecht voor elke schade aan uw auto, caravan, camper, truck, motor of scooter. De bij A.A.S. aangesloten schadeherstellers zijn zelfstandige ondernemers die het als hun missie zien om u op ieder moment zo prettig en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn en uw wensen en verwachtingen te overtreffen.

Ons team

Vanuit het hoofdkantoor zijn wij als team dag in dag uit bezig onze 87 vestigingen te ondersteunen zodat zij het beste resultaat én de beste kwaliteit kunnen behalen voor u als klant of partner. Hier vindt u onze contactgegevens.

Werken bij A.A.S. Schadeherstel

Wil jij aan de slag binnen ons prachtige vak? Neem een kijkje tussen de openstaande vacatures.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel