Over A.A.S. Schadeherstel

Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor u klaar om schade aan uw voertuig te herstellen. Ons doel is om u zonder zorgen af te helpen van uw schade. Met 88 vestigingen zijn wij altijd in de buurt!

Klanttevredenheid 8.9
tevreden

Dat is snel geregeld!

Onze diensten

100% kwaliteit

Ieder A.A.S. schadeherstelbedrijf is Focwa Standaard 2 gecertificeerd, dit betekent dat zij alle autoschades kunnen herstellen, ook de meer complexe autoschades. Op elk schadeherstel verlenen wij vier jaar garantie.

Wat klanten over ons zeggen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

10

Vriendelijk ontvangst.Duidelijke uitleg over reparatie.In overleg afspraak gemaakt.Gebruik kunnen maken van breng en ophaalservice.

A.A.S. ATH Autoschadeherstel Duiven

10

Goede ervaring met het herstelbedrijf. Prettige ontvangst en gezamenlijk de schade opgenomen. Zoals afgesproken stond vervangend vervoer klaar. Schade is binnen de afgesproken tijd hersteld

A.A.S. Wensink Schade Groningen

10

Uistekende service. Men heeft aantal opties uitgezocht en meegedacht om de kosten beperkt te houden. Uiteindelijk met gebruikte materialen is de auto hersteld. En de schade is niet meer zichtbaar. De offerte prijs kwam overeen met de werkelijke kosten. Geen verassingen, daar zijn wij zeer blij om.

A.A.S. Bos Autoschade

3

prima ontvangst, reparatie goed uitgevoerd maar wel 2 x zo duur dan de offerte. Dit is de tweede keer dat me dit bij dit autoschadeherstel bedrijf gebeurt en ik kom hier niet meer terug,

A.A.S. Huiskes-Kokkeler Autoschade

10

er werd meteen bekeken hoe ze het op moeten lossen en er werd een onderdeel besteld. de week erop werd het gemonteerd terwijl ik er op kon wachten.

A.A.S. Autoschade Van Hasselt

Ons team

Vanuit het hoofdkantoor zijn wij als team dag in dag uit bezig onze 88 vestigingen te ondersteunen zodat zij het beste resultaat én de beste kwaliteit kunnen behalen voor u als klant of partner. Hier vindt u onze contactgegevens.

Werken bij A.A.S. Schadeherstel

Wil jij aan de slag binnen ons prachtige vak? Neem een kijkje tussen de openstaande vacatures.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel