Over A.A.S. Schadeherstel

Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor u klaar om schade aan uw voertuig te herstellen. Ons doel is om u zonder zorgen af te helpen van uw schade. Met 88 vestigingen zijn wij altijd in de buurt!

Klanttevredenheid 8.9
tevreden

Dat is snel geregeld!

Onze diensten

100% kwaliteit

Ieder A.A.S. schadeherstelbedrijf is Focwa Standaard 2 gecertificeerd, dit betekent dat zij alle autoschades kunnen herstellen, ook de meer complexe autoschades. Op elk schadeherstel verlenen wij vier jaar garantie.

Wat klanten over ons zeggen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

10

Super klantvriendelijk. De online gemaakte afspraak kon door omstandigheden niet doorgaan en werd in overleg rekening houdende met onze mogelijkheden zonder moeite opnieuw vastgesteld.

A.A.S. Autoschade Venray

8

De ontvangst was erg vriendelijk en er werd direct een schade-calculatie gemaakt. Uiteindelijk waren de kosten helaas toch ongeveer 38% hoger dan gecalculeerd. De reparatie zou 2 dagen duren, maar moest zelf aan het eind van dag 3 bellen of de reparatie klaar was. De auto werd keurig netjes gewassen afgeleverd en voorzien van een Focwa garantiecertificaat bij schadeherstel.

A.A.S. Autoschade Centrum Hilversum

9

Ze hebbende schade perfect uitgevoerd naar volle tevredenheid, ze hebben hem keurig netjes van binnen en van buiten gepoetst bedankt er voor

A.A.S. Hans van Mierlo Autoschade Waalwijk

10

Zeer professioneel en vriendelijk bedrijf. Nemen de zorg van je over en denken met je mee. De autosticker "een geluk bij een ongeluk" wordt zeker waargemaakt !

A.A.S. Hans van Mierlo Autoschade Oosterhout

9

heldere uitleg, uitstekende communicatie, en goede afspraken. Werk is tot volle tevredenheid uitgevoerd.

A.A.S. P.C. Schilder Autoschade

Over A.A.S.

A.A.S. is een coöperatie van schadeherstellers en heeft een landelijk gespreid netwerk van 88 schadeherstelbedrijven. U kunt bij A.A.S. schadeherstelbedrijven terecht voor elke schade aan uw auto, caravan, camper, truck, motor of scooter. De bij A.A.S. aangesloten schadeherstellers zijn zelfstandige ondernemers die het als hun missie zien om u op ieder moment zo prettig en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn en uw wensen en verwachtingen te overtreffen.

Ons team

Vanuit het hoofdkantoor zijn wij als team dag in dag uit bezig onze 88 vestigingen te ondersteunen zodat zij het beste resultaat én de beste kwaliteit kunnen behalen voor u als klant of partner. Hier vindt u onze contactgegevens.

Werken bij A.A.S. Schadeherstel

Wil jij aan de slag binnen ons prachtige vak? Neem een kijkje tussen de openstaande vacatures.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel