Over A.A.S. Schadeherstel

Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor u klaar om schade aan uw voertuig te herstellen. Ons doel is om u zonder zorgen af te helpen van uw schade. Met 88 vestigingen zijn wij altijd in de buurt!

Klanttevredenheid 8.9
tevreden

Dat is snel geregeld!

Onze diensten

100% kwaliteit

Ieder A.A.S. schadeherstelbedrijf is Focwa Standaard 2 gecertificeerd, dit betekent dat zij alle autoschades kunnen herstellen, ook de meer complexe autoschades. Op elk schadeherstel verlenen wij vier jaar garantie.

Wat klanten over ons zeggen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

8

Prima bedrijf! Duidelijke telefonische communicatie, goede service (onder andere m.b.t. brengen en ophalen van de auto), uitstekende kwaliteit spuitwerk!

A.A.S. Hogendoorn Autoschade

8

Prima, goede toelichting gekregen nadat de nieuwe ruit geplaatst was voor een eventueel toekomstg sterretje.

A.A.S. CAS Autoschade Coevorden

8

Goede ervaring voor de huur van een verhuisbus. Duidelijke informatie mbt kosten, extra's en voorwaarden. Gemakkelijk te contacteren in geval van vragen en daarbij goed geholpen.

A.A.S. Autoschade Albert Kip

10

Heel goed, correcte opname van de schade en een kort termijn van de schade herstel datum. Prettig en vakkundig te woord gestaan.

A.A.S. WellColl Kerkrade

9

Professioneel bedrijf. Namen de tijd voor duidelijke uitleg en hebben de afhandeling volledig uit handen genomen. Gezorgd voor prima vervangend vervoer en de schade aan mijn auto is perfect verholpen. Zeer tevreden klant !

A.A.S. Jan de Boer Autoschade

Over A.A.S.

A.A.S. is een coöperatie van schadeherstellers en heeft een landelijk gespreid netwerk van 88 schadeherstelbedrijven. U kunt bij A.A.S. schadeherstelbedrijven terecht voor elke schade aan uw auto, caravan, camper, truck, motor of scooter. De bij A.A.S. aangesloten schadeherstellers zijn zelfstandige ondernemers die het als hun missie zien om u op ieder moment zo prettig en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn en uw wensen en verwachtingen te overtreffen.

Ons team

Vanuit het hoofdkantoor zijn wij als team dag in dag uit bezig onze 88 vestigingen te ondersteunen zodat zij het beste resultaat én de beste kwaliteit kunnen behalen voor u als klant of partner. Hier vindt u onze contactgegevens.

Werken bij A.A.S. Schadeherstel

Wil jij aan de slag binnen ons prachtige vak? Neem een kijkje tussen de openstaande vacatures.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel