Over A.A.S. Schadeherstel

Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor u klaar om schade aan uw voertuig te herstellen. Ons doel is om u zonder zorgen af te helpen van uw schade. Met 95 vestigingen zijn wij altijd in de buurt!

Klanttevredenheid 8.9
tevreden

Dat is snel geregeld!

Onze diensten

100% kwaliteit

Ieder A.A.S. schadeherstelbedrijf is Focwa Standaard 2 gecertificeerd, dit betekent dat zij alle autoschades kunnen herstellen, ook de meer complexe autoschades. Op elk schadeherstel verlenen wij vier jaar garantie.

Wat klanten over ons zeggen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

3

Vriendelijke medewerkers, in eerste instantie vlot geholpen. Helaas geen reactie op vervolg mail. Alleen de schade laten taxeren omdat dit vanuit de verzekering bij een erkend bedrijf moet. Tijdens de taxatie werd aangegeven dat de schade € 3900,= was. Toen we aangaven dat de schade elders gerepareerd werd en wij het schaderapport opvroegen kwam de schade aanzienlijk lager uit, €800,=. Heel bijzonder. Bij navraag hoe dit mogelijk is hebben wij helaas geen reactie meer mogen ontvangen

A.A.S. Autoschade Dronten

10

zeer correcte vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg over vervolg en benodigde stappen, afhandelingstermijn snel en uiterst prettig. Een aanrader voor een ieder die onverhoopt schade heeft opgelopen aan de auto.

A.A.S. Autoschade Lochem

10

Uitstekende en snelle service, zowel aan de telefoon als op locatie. Vriendelijke en bekwame mensen, goede uitleg van de reparatie.

A.A.S. Autoschade Merkelbag

6

Recent zijn er twee schades hersteld. De schade op zich is beide keren goed gerepareerd. Echter, na de eerste schade (ruitschade) ontving ik mijn auto retour met tape-resten nog op mijn auto en met glas op de achterbank en vloer. Bij de tweede reparatie was met name de communicatie erg slecht. Het retour brengen van de auto zou woensdag gebeuren werd dinsdag gemeld. de Woensdag hele dag thuis gewerkt, maar geen auto of bericht. Donderdag met Hoogenboom contact opgenomen om te melden dat ik niet thuis ben die dag. Werkplaats was niet bereikbaar en ik zou teruggebeld worden. begin van de middag nogmaals contact opgenomen met de opmerking dat ik langs zou kunnen rijden om de auto op te halen en leenauto in te leveren. De auto was al 'op transport' waardoor dit dus niet kon. Ik had aangegeven dat ik rond een bepaalde tijd thuis zou kunnen zijn om de auto in ontvangst te nemen, wat aan de chauffeur zou worden verteld. Vervolgens staat de auto al voor de deur als ik thuiskom. uiteindelijk werd de leenauto einde van de dag opgehaald, wederom zonder bericht.

A.A.S. Auto Hoogenboom Schadeherstel Rotterdam

3

Ik ben niet tevreden over dit autobedrijf. Vanuit mijn verzekeraar ben ik doorverwezen, maar ik begrijp nu wel waarom de premies alsmaar stijgen! Enerzijds omdat de verzekeraars geen experts meer laten kijken bij 'kleine' schades en anderzijds omdat een 'geselecteerd' herstelbedrijf precies weet hoe ze binnen de geldende regels kunnen claimen. Op voorhand werd er aangegeven schade bedraagt zo'n € 800 tot € 1000 te zijn en na het ophalen blijkt de schade bijna € 1400 te zijn.

A.A.S. HTH Hagen Autoschade

Over A.A.S.

A.A.S. is een coöperatie van schadeherstellers en heeft een landelijk gespreid netwerk van 95 schadeherstelbedrijven. U kunt bij A.A.S. schadeherstelbedrijven terecht voor elke schade aan uw auto, caravan, camper, truck, motor of scooter. De bij A.A.S. aangesloten schadeherstellers zijn zelfstandige ondernemers die het als hun missie zien om u op ieder moment zo prettig en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn en uw wensen en verwachtingen te overtreffen.

Ons team

Vanuit het hoofdkantoor zijn wij als team dag in dag uit bezig onze 95 vestigingen te ondersteunen zodat zij het beste resultaat én de beste kwaliteit kunnen behalen voor u als klant of partner. Hier vindt u onze contactgegevens.

Werken bij A.A.S. Schadeherstel

Wil jij aan de slag binnen ons prachtige vak? Neem een kijkje tussen de openstaande vacatures.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel