Over A.A.S. Schadeherstel

Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor u klaar om schade aan uw voertuig te herstellen. Ons doel is om u zonder zorgen af te helpen van uw schade. Met 88 vestigingen zijn wij altijd in de buurt!

Klanttevredenheid 8.9
tevreden

Dat is snel geregeld!

Onze diensten

100% kwaliteit

Ieder A.A.S. schadeherstelbedrijf is Focwa Standaard 2 gecertificeerd, dit betekent dat zij alle autoschades kunnen herstellen, ook de meer complexe autoschades. Op elk schadeherstel verlenen wij vier jaar garantie.

Wat klanten over ons zeggen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

10

Wat een fijn bedrijf, wordt goed en duidelijk gecommuniceerd. Afspraken worden nagekomen ,zeer correct bedrijf.

A.A.S. Bosman Schadeherstel

10

Wij zijn positief verrast over de manier waarop wij ontvangen werden en geholpen ,per slot van rekening kom je met schade en dat is nooit een feestje

A.A.S. Autoschade Wijchen

4

Vind het een slordig bedrijf qua afleveren van mijn auto ! Ging mijn auto halen en er zat nog een dikke streep verf op de andere deur die niet gespoten was ! Andere kant auto zat vol zwarte lijm !

A.A.S. Autoschade Wijchen

10

Mijn ervaring is dat ík op een klantvriendelijke en deskundige manier geholpen ben bij het herstel van de schade.

A.A.S. Autoschadespecialist De Kiefte

10

Ik kom al jaren bij Ambting en wordt altijd naar tevredenheid geholpen. Het begint bij de vriendelijke mevrouw bij de receptie tot en met het weer ophalen van de auto. Voor ieder probleem is er wel een oplossing. Top bedrijf en top mensen.

A.A.S. Ambting Autoschade

Over A.A.S.

A.A.S. is een coöperatie van schadeherstellers en heeft een landelijk gespreid netwerk van 88 schadeherstelbedrijven. U kunt bij A.A.S. schadeherstelbedrijven terecht voor elke schade aan uw auto, caravan, camper, truck, motor of scooter. De bij A.A.S. aangesloten schadeherstellers zijn zelfstandige ondernemers die het als hun missie zien om u op ieder moment zo prettig en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn en uw wensen en verwachtingen te overtreffen.

Ons team

Vanuit het hoofdkantoor zijn wij als team dag in dag uit bezig onze 88 vestigingen te ondersteunen zodat zij het beste resultaat én de beste kwaliteit kunnen behalen voor u als klant of partner. Hier vindt u onze contactgegevens.

Werken bij A.A.S. Schadeherstel

Wil jij aan de slag binnen ons prachtige vak? Neem een kijkje tussen de openstaande vacatures.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel