Over A.A.S. Schadeherstel

Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor u klaar om schade aan uw voertuig te herstellen. Ons doel is om u zonder zorgen af te helpen van uw schade. Met 87 vestigingen zijn wij altijd in de buurt!

Klanttevredenheid 8.9
tevreden

Dat is snel geregeld!

Onze diensten

100% kwaliteit

Ieder A.A.S. schadeherstelbedrijf is Focwa Standaard 2 gecertificeerd, dit betekent dat zij alle autoschades kunnen herstellen, ook de meer complexe autoschades. Op elk schadeherstel verlenen wij vier jaar garantie.

Wat klanten over ons zeggen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

9

Ik werd vriendelijk en professioneel te woord gestaan, zowel aan de telefoon als aan de balie. Tijdens het herstel van mijn auto kreeg ik een nette leenauto mee. Op de afgesproken datum kon ik mn auto weer ophalen. Ondanks dat ik mn auto had bekeken toen ik m weer ophaalde, was ik bij thuiskomst tóch niet helemaal tevreden... een kleinigheidje. Een paar dagen later toch maar even gebeld, ik mocht mn auto nogmaals brengen en kreeg weer keurig een leenauto mee. Dit keer 100% tevreden: mn auto was weer als nieuw!

A.A.S. P.C. Schilder Autoschade

8

Mijn schade betof een loszittende verfplek van ongeveer 1cm in diameter. Schade was in 2017 Volledige garantie!

A.A.S. Autoschade Albert Kip

10

Met bedoeld schadeherstelbedrijf heb ik de meest positieve ervaringen. Er wordt steeds gezocht naar de meest gunstige op[lossing voor de klant en de werkzaamheden worden perfect en naar tevredenheid uitgevoerd. Mijn complimenten !

A.A.S. Wema Autoschade

5

Best oké. Alleen de laklaag wat erop is gekomen is zit geen goede overgang in naar de 'oude' laklaag. Daarnaast heb ik sindsdien een defecte lichthendel. Het licht gaat soms uit tijdens het rijden.Wellicht is dit toeval maar wel opmerkelijk(gezien de koplamp is vervangen)

A.A.S. Huiskes-Kokkeler Autoschade

8

Aanvankelijk een hoge inschatting van de kosten, mijn eigen garage in Almelo zat er onder. I.o.m. de VvAA toch gekozen voor Hanterink. Uiteindelijk bleken de kosten even hoog als die van mijn eigen garage. Communicatie en afhandeling niets op aan te merken. Schade goed hersteld.

A.A.S. Hanterink Autoschadeherstel

Ons team

Vanuit het hoofdkantoor zijn wij als team dag in dag uit bezig onze 87 vestigingen te ondersteunen zodat zij het beste resultaat én de beste kwaliteit kunnen behalen voor u als klant of partner. Hier vindt u onze contactgegevens.

Werken bij A.A.S. Schadeherstel

Wil jij aan de slag binnen ons prachtige vak? Neem een kijkje tussen de openstaande vacatures.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel