Over A.A.S. Schadeherstel

Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor u klaar om schade aan uw voertuig te herstellen. Ons doel is om u zonder zorgen af te helpen van uw schade. Met 88 vestigingen zijn wij altijd in de buurt!

Klanttevredenheid 8.9
tevreden

Dat is snel geregeld!

Onze diensten

100% kwaliteit

Ieder A.A.S. schadeherstelbedrijf is Focwa Standaard 2 gecertificeerd, dit betekent dat zij alle autoschades kunnen herstellen, ook de meer complexe autoschades. Op elk schadeherstel verlenen wij vier jaar garantie.

Wat klanten over ons zeggen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

10

Zeer tevreden. Ik ging er naartoe om te overleggen hoe en wat tav de schade. Kon meteen de auto achterlaten en de volgende dag weer ophalen. Onderdelen waren op voorraad. Kreeg netjes een leenauto mee. Top geregeld.

A.A.S. Huiskes-Kokkeler Autoschade

9

Prima ik werd nestjes te woord gestaan en kon snel een afspraak krijgen ( binnen een week) Mijn man was wat minder tevreden over de binnenkant v de auto waar nog veel stof en wat vlekken zaten op de rubbers. Wel was er een kleine schade van eerder mee gerepareerd! Enkele onderdelen waren nog in bestelling en dat werd nageleverd maar we kon snel onze eigen auto weer gebruiken. Prima bedrijf !

A.A.S. Autoschade Lelystad

10

Kleine eenmanszaak, pas voor zich zelf begonnen, heeft keurig werk geleverd, heeft gedaan wat er beloofd was.

A.A.S. Bosman Schadeherstel

10

Autoschade Hogenboom is een uitstekende (schade)hersteller met veel deskundigheid. Klantvriendelijk en behulpzaam.

A.A.S. Autoschade Hogenboom Woerden

10

Het is een professioneel en kwalitatief autoschadebedrijf met een persoonlijke benadering van de klanten die service hoog in het vaandel heeft staan.

A.A.S. Autoschade Albert Kip

Ons team

Vanuit het hoofdkantoor zijn wij als team dag in dag uit bezig onze 88 vestigingen te ondersteunen zodat zij het beste resultaat én de beste kwaliteit kunnen behalen voor u als klant of partner. Hier vindt u onze contactgegevens.

Werken bij A.A.S. Schadeherstel

Wil jij aan de slag binnen ons prachtige vak? Neem een kijkje tussen de openstaande vacatures.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel