Over A.A.S. Schadeherstel

Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor u klaar om schade aan uw voertuig te herstellen. Ons doel is om u zonder zorgen af te helpen van uw schade. Met 88 vestigingen zijn wij altijd in de buurt!

Klanttevredenheid 8.9
tevreden

Dat is snel geregeld!

Onze diensten

100% kwaliteit

Ieder A.A.S. schadeherstelbedrijf is Focwa Standaard 2 gecertificeerd, dit betekent dat zij alle autoschades kunnen herstellen, ook de meer complexe autoschades. Op elk schadeherstel verlenen wij vier jaar garantie.

Wat klanten over ons zeggen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

10

Dit was de eerste keer dat ik een schade bedrijf nodig had, algemene ervaring heb ik niet ,maar deze ervaring was heel positief. Snel geholpen, leenauto mee, achterkant volmaakt hersteld! Alle lof. ook de snelle hulp van de VVAA na melding van de schade is opvallend.De Fa Schilder had reeds alle gegevens toen ik kwam om de reparatie af te spreken

A.A.S. P.C. Schilder Autoschade

9

Ik ben zeer positief over hun service gerichtheid. En over de kwaliteit van het uitgevoerde "herstel" en de staat waarin de auto weer werd opgeleverd.

A.A.S. Dick's Autoschade Schiedam

10

Correcte ontvangst bij schadebespreking. Nette leenauto stond keurig klaar op de dag van schadeherstel. Schadeherstel is vakkundig uitgevoerd. Medewerker van het bedrijf belde tijdig op om te melden dat de auto hersteld was en weer opgehaald kon worden (dit geeft je een goed gevoel) terwijl ik reeds een kaartje had meegekregen waarop een tijd was aangegeven wanneer de auto hersteld zou zijn en opgehaald kon worden. Kortom de werkwijze van het bedrijf is zoals het zou moeten zijn!

A.A.S. Autoschade Henk Nijkamp

10

Wij hebben als gezin hele goede ervaringen met dit schadeherstelbedrijf en wij gaan ook altijd bij schade van één van onze auto's van ons gezin naar dit bedrijf!!

A.A.S. Autoschade Dronten

10

Kom hier al sinds ze bestaan. Een goed bedrijf met bekwame mensen en prima service en klantvriendelijkheid.

A.A.S. Autoschade Pauwels

Ons team

Vanuit het hoofdkantoor zijn wij als team dag in dag uit bezig onze 88 vestigingen te ondersteunen zodat zij het beste resultaat én de beste kwaliteit kunnen behalen voor u als klant of partner. Hier vindt u onze contactgegevens.

Werken bij A.A.S. Schadeherstel

Wil jij aan de slag binnen ons prachtige vak? Neem een kijkje tussen de openstaande vacatures.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel