Over A.A.S. Schadeherstel

Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor u klaar om schade aan uw voertuig te herstellen. Ons doel is om u zonder zorgen af te helpen van uw schade. Met 87 vestigingen zijn wij altijd in de buurt!

Klanttevredenheid 8.9
tevreden

Dat is snel geregeld!

Onze diensten

100% kwaliteit

Ieder A.A.S. schadeherstelbedrijf is Focwa Standaard 2 gecertificeerd, dit betekent dat zij alle autoschades kunnen herstellen, ook de meer complexe autoschades. Op elk schadeherstel verlenen wij vier jaar garantie.

Wat klanten over ons zeggen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

9

Goede en snelle hulp, vriendelijke mensen. Zou 6 weken moeten wachten, maar omdat ik de auto had achter gelaten al binnen 2 weken geholpen.

A.A.S. Autoschade Forepark

10

Warm ontvangst. Aardige mensen, die verstand van zaken hebben. Ik ben bij dit bedrijf terecht gekomen via de VvAA, was allemaal goed geregeld.

A.A.S. Autoschadebedrijf Nowosielski

10

Zeer tevreden! Waren in staat mijn ruit (inbraak) met spoed te bestellen en repareren. Vriendelijk personeel en toen ik mijn auto ophaalde, was zelfs al het glas in de auto opgeruimd / gestofzuigd én was de auto door de wasserette heen gegaan. Top service en transparant!

A.A.S. Bosman Schadeherstel

10

Netjes ontvangen, snel een afspraak kunnen maken. Vervangende auto was, zoals gevraagd, een automaat. Schade erg netjes hersteld. Auto was keurig gewassen bij aflevering.

A.A.S. Hanterink Autoschadeherstel

10

Foarte bună experienta, înlocuirea unui geam al mașinii în mod profesionist, recomand cu încredere tuturor

A.A.S. Autoschade Venray

Over A.A.S.

A.A.S. is een coöperatie van schadeherstellers en heeft een landelijk gespreid netwerk van 87 schadeherstelbedrijven. U kunt bij A.A.S. schadeherstelbedrijven terecht voor elke schade aan uw auto, caravan, camper, truck, motor of scooter. De bij A.A.S. aangesloten schadeherstellers zijn zelfstandige ondernemers die het als hun missie zien om u op ieder moment zo prettig en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn en uw wensen en verwachtingen te overtreffen.

Ons team

Vanuit het hoofdkantoor zijn wij als team dag in dag uit bezig onze 87 vestigingen te ondersteunen zodat zij het beste resultaat én de beste kwaliteit kunnen behalen voor u als klant of partner. Hier vindt u onze contactgegevens.

Werken bij A.A.S. Schadeherstel

Wil jij aan de slag binnen ons prachtige vak? Neem een kijkje tussen de openstaande vacatures.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel