Autoruitschade

Sterretje of kapotte ruit?

Ik wil mijn autoruitschade melden

Bij ons zit u goed

Schade aan uw autoruit? Dan is het belangrijk dat u dit zo snel mogelijk herstelt. Gelukkig staat A.A.S. Schadeherstel 24/7 voor u klaar voor iedere vorm van ruitschade. In het weekend en na kantoortijden kunt u ons via het telefoonnummer 0800 - 5300 000 bereiken en zoeken we samen naar de snelste oplossing om uw autoruitschade te repareren.

Herstellen of vervangen?

Een sterretje in de ruit? Dan is het vaak mogelijk om de autoruit te herstellen. Is het echt een scheur of barst, dan vervangen we de autoruit in zijn geheel. Veiligheid boven alles tenslotte.

Hoe we de autoruitschade herstellen hangt ook af van welke ruit beschadigd is. Ruitschade repareren is alleen mogelijk bij een beschadiging aan de voorruit. Schade aan een van de zijruiten, het panoramadak of de achterruit is helaas niet te herstellen. In dit geval vervangen we uw complete autoruit. 

Herstellen

  • Beschadiging aan de voorruit
  • Bij sterretje niet groter dan een 2 euromunt

Vervangen

  • Beschadiging aan een van de zijruiten, hetpanoramadak of de achterruit
  • Bij scheur of barst of bij sterretje groter dan 2 euromunt

Autoruitschade melden?

Ruitschade herstellen

Schade aan de voorruit herstellen we snel en vakkundig als het sterretje niet groter is dan een 2 euromunt. In dit geval vullen we de ster op met hars en gaat u weer veilig de weg op. Deze reparatie neemt meestal slechts 1 uur in beslag. Qua autoruitschade kosten hanteren we een vast tarief van € 60,-. Let op: bent u verzekerd voor ruitschade aan uw auto? Dan worden sterretjes vaak volledig vergoed.

Bent u niet verzekerd voor autoruitschade?

Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan via een van onze vestigingen.

Regel het snel

Het is zeer belangrijk dat u een sterretje in uw autoruit tijdig laat herstellen. Een ster kan door temperatuurswisselingen namelijk uitscheuren, waarna we de volledige voorruit moeten vervangen. Daarnaast kan een sterretje (of een andere vorm van autoruitschade) uw zicht belemmeren en daarmee de veiligheid van uzelf en andere medeweggebruikers in gevaar brengen. 

Het is zelfs zo dat afhankelijk van de locatie en grootte van de ster, dit ook invloed heeft op uw APK-keuring. Dus laat ruitschade direct repareren en blijf niet met een ster in uw ruit rondrijden.

Welke verzekeraars?

A.A.S. Schadeherstel werkt voor bijna alle verzekeraars en is bijvoorbeeld ook onderdeel van het ruitschadeherstelnetwerk van Glasgarant. Wij herstellen je autoruit volgens de kwaliteits- en veiligheidseisen van de autofabrikant. Je nieuwe ruit heeft hierdoor gegarandeerd altijd weer de originele kwaliteit. Bij vervanging van je autoruit, worden sensoren en camera's weer op de juiste manier aangesloten en gekalibreerd.

Omdat we zo nauw samenwerken met bijna alle verzekeraars kunnen we verzekerde glasschade soepel voor u afhandelen. Op basis van een polisnummer kunnen we al zien hoe u verzekerd bent. 

Bereken eenvoudig uw autoruitschade kosten

Bent u niet verzekerd voor autoruitschade? Dan zijn de autoruitschade kosten afhankelijk van het type ruit en uw type auto. Wij geven u graag snel een eerlijk en heldere kostenopgave. Vind uw vestiging en ontvang direct een schatting wat het kost om uw autoruit(en) te vervangen. 
 

Vind een vestiging

Autoruit vervangen

Is de ster groter dan een 2 euromunt of zit er een scheur of barst in de voorruit? Dan vervangen wij de autoruit. Als u verzekerd bent voor autoruitschade wordt de autoruitvervanging deels of volledig vergoed. Soms hanteert uw verzekeraar een eigen risico bij het herstellen van autoruitschade. Laat u adviseren door onze schadeherstelbedrijven of informeer bij uw verzekeraar wat voor u van toepassing is. 

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel