Aantoonbaar Veilig Herstel

Veilig autoschadeherstel in 7 stappen.

Stap 1

Een helder en inzichtelijk reparatieplan is opgesteld ná een juiste diagnose van carrosserie, motor & onderstel en voertuigelektronica.

Stap 2

Op basis van de diagnose zijn de juiste fabrieksvoorschriften opgevraagd. De daarin gegeven voorschriften zijn 100% aantoonbaar opgevolgd.

Stap 3

De schade is hersteld door vakmensen die beschikken over de juiste competenties voor het herstel van deze specifieke schade.

Stap 4

De juiste hersteltechnieken zijn ingezet voor deze specifieke schade.

Stap 5

De voorgeschreven onderdelen zijn op correcte wijze gemonteerd.

Stap 6

Het juiste, geijkte en gecertificeerde equipment is ingezet.

Stap 7

Er zijn tussentijds controles uitgevoerd en de eindcontrole heeft plaatsgevonden vóór aflevering van het herstelde voertuig door een competente medewerker.

Over Aantoonbaar Veilig Herstel

Auto’s worden steeds complexer. Het herstel daarmee ook. Dat vergt andere competenties en een andere manier van werken. Daarvoor is Aantoonbaar Veilig Herstel in het leven geroepen. Alle aangesloten A.A.S. schadeherstelbedrijven voldoen aan de zeven stappen die zorgen voor 100 % veilig herstel. De basis is repareren zoals de fabrikant het voorschrijft en alle stappen (digitaal) vastleggen. Zo maken we aantoonbaar dat de voorschriften van de fabrikant gevolgd zijn vanaf de diagnose tot en met de eindcontrole.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel