Zakelijke markt

De voordelen van A.A.S. als partner

Bent u in de zakelijke markt als verzekeringsmaatschappij, leasemaatschappij of wagenparkbeheerder op zoek naar een partner die echt het verschil maakt? Maak dan kennis met A.A.S.!

Voordelen partner A.A.S.

  • Wij kennen als enige schadeherstelketen een zeer uitgebreid klanttevredenheidsprogramma wat veel verder gaat dan alleen het meten van de klanttevredenheid en de NPS van uw klanten. Zo organiseren wij met regelmaat klantenpanels, voeren mystery visits uit bij onze bedrijven, trainen en begeleiden onze leden en maken voor uw organisatie het verschil door een ideale klantreis op maat te bieden. En dit is maar een greep uit de mogelijkheden. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat uw klanten tevreden zijn over de dienstverlening bij het rijden van schade.
  • Laat u ook verrassen door het schadelastbeheersingsprogramma wat wij kunnen bieden, de rapportages en dashboards op maat en andere slimme ICT tools die uw organisatie ontzorgen. Daarnaast hebben we een eigen auditdienst, spreken graag meetbare KPI’s met u af en kijken samen met u naar andere mogelijkheden tot efficiencyverbeteringen.
  • Kwaliteit staat voorop, dat mag u verwachten van onze schadeherstellers die nog echte vakfanaten zijn. Hun liefde voor het vak en de auto staan garant voor hoogwaardig schadeherstel. Bovendien is A.A.S. een zeer stabiele ondernemerscoöperatie die veel investeert in lange termijn partnerschap met haar opdrachtgevers.
  • Voor elke schade bieden wij een oplossing, van autoruitherstel tot het herstel van zwaar vervoer.
  • Samen met u gaan we graag aan de slag om schade te voorkomen. Dat doen we natuurlijk al in de samenwerking met Veilig Verkeer Nederland.
  • We willen graag het initiatief nemen om een schadeherstelbedrijf van de toekomst te bouwen met een aantal partners, doet u mee?

Nieuwsgierig geworden?

Bovenstaande is een slechts een greep uit hetgeen we u kunnen bieden. Nieuwsgierig geworden, bel ons voor het maken van een afspraak op 076-5232530 of stuur een e-mail naar info@aas-schadeherstel.nl.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel