Goed doen doet goed

Onze A.A.S. herstellers zijn zeer betrokken bij hun omgeving. Zo steunen zij op verschillende manieren goede doelen, verenigingen en scholen.

Goed doen doet goed

Op deze pagina verzamelen we mooie, betrokken initiatieven van onze leden en het A.A.S. team. We zien het als onze missie om iets goeds te doen voor elkaar en voor anderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Coöperatieve gedachte

Samenwerken en verbinden staat binnen onze coöperatie namelijk vanaf de oprichting in 2006 centraal. In het jubileumjaar van 2016 wilden we deze coöperatieve gedachte zichtbaar maken door onze initiatieven te bundelen op dit platform.

Onze herstellers

Onze herstellers zijn toegewijde vakmensen die een warm hart toedragen aan verschillende goede doelen, verenigingen en personen. Zij zien hun bijdrage aan de maatschappij als een vanzelfsprekendheid en zijn hierdoor erg bescheiden.

Goed doen, doet goed!

Wij zijn erg trots op wat onze herstellers doen voor het milieu en de maatschappij! Bezoekers van dit platform willen we graag inspireren en enthousiasmeren om zelf aan de slag te gaan. Want hoe klein het gebaar ook is: Goed doen, doet goed!

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel