Motor- & Scooterschade

Wij helpen u graag!

Dat is snel geregeld!

Motor en scooter schade laten herstellen 

Het gebeurt in een fractie van een seconde: je bent aan het rijden op je motor of scooter wanneer er plotseling iets misgaat. Een glibberige weg, een onverwachte hindernis, een moment van onoplettendheid - het zijn allemaal oorzaken van motor of scooterschade. Bij A.A.S. Schadeherstel begrijpen we dat je deze schade graag wilt laten herstellen. Daarom bieden we snelle, efficiënte service aan bij vestigingen door heel Nederland.

Scooter en motorschade vakkundig hersteld

Het herstellen van motor- of scooterschade is mogelijk bij onze A.A.S. vestigingen. Meestal gaat het om het herstellen en spuiten van onderdelen van een motor of scooter. Denk hierbij aan kappen en beplating maar ook tanks en frames.

Het herstellen van frames, voorvorken en achterbruggen is beperkt mogelijk en wordt alleen uitgevoerd door gespecialiseerde motor schadeherstel bedrijven die over een motorrichtbank beschikken.

Heeft u vragen hierover, of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met een van onze vestigingen. Zij helpen u graag verder!

Zoek een vestiging

Veel voorkomende motorschade en het herstelproces 

Motorschade kan vele vormen aannemen en verschillende oorzaken hebben. Val- en glijpartijen kunnen leiden tot deuken, krassen en gebroken onderdelen. Zwaardere ongelukken kunnen leiden tot een gebroken of verbogen frame. Ook weerinvloeden kunnen leiden tot schade in de vorm van roest. Elke type schade heeft dan ook een eigen herstelproces.

Het herstellen van kleinere motorschade 

Kleine schade is helaas snel en onbewust gemaakt. Bij deuken en krassen wordt meestal het beschadigde gebied geschuurd, gevuld, opnieuw gespoten en gepolijst om het weer als nieuw uit te laten zien. Bepaalde motorschades kunnen hersteld worden door middel van 'uitdeuken zonder spuiten'. Deze aanpak is mogelijk wanneer er geen lakschade is opgetreden en de deuk niet te diep of groot is.

Het herstellen van grotere motorschade 

Een zwaarder ongeluk kan resulteren in grotere schade, zoals een verbogen frame. In dit geval kan specialistische apparatuur nodig zijn om het frame weer recht te krijgen. Het is van belang dat de motor professioneel en volgen fabrieksvoorschriften hersteld wordt om jou veiligheid te waarborgen.

Het herstellen van motorschade veroorzaakt door weersinvloeden 

Naast oorzaken die veroorzaakt worden door het motorrijden, kunnen weersinvloeden ook leiden tot schade. Vooral als je motor buiten wordt bewaard kan corrosie zorgen voor problemen. Het herstellen van corrosie kan inhouden dat het roest wordt verwijderd, het metaal wordt behandeld en het gebied wordt overgespoten.

Laat motorschade herstellen 

Ongeacht de schade, het is cruciaal om deze zo snel mogelijk te laten herstellen. Het negeren van schade kan leiden tot verdere problemen en kan zelfs je veiligheid in gevaar brengen tijdens het rijden. Bovendien kan het niet herstellen van schade de waarde van je motor aanzienlijk verminderen.

Veel voorkomende scooter schade en het herstelproces 

Ook scooters zijn niet immuun voor schade. Van eenvoudige krassen tot ernstige problemen zoals een kapotte uitlaat of gebogen stuur - scooter schade kan een reeks problemen opleveren.

Het herstellen van kleinere scooterschade 

Onder kleine schades verstaan we schades zoals krassen, kleine deuken etc. Deze schades kunnen vaak worden behandeld door het gebied te schuren, te vullen, te spuiten en/of te polijsten. De eerste stap bij het herstellen van dergelijke kleine schades is het nauwkeurig inspecteren van de schade. Vervolgens kan het proces van schuren, vullen, spuiten en polijsten worden toegepast om het oorspronkelijke uiterlijk van de scooter te herstellen.

Het herstellen van grotere scooterschade

Vaak is de meeste voor de hand liggende oplossing voor grote schade, het vervangen van het onderdeel of onderdelen. Een uitlaat of een stuur wordt vaak vervangen in plaats van hersteld. Net als bij motoren, is het belangrijk om scooter schade snel te laten herstellen voor je eigen veiligheid.

Kies voor een A.A.S. vestiging voor het herstellen van motorschade of scooterschade

Ongeacht het type schade aan je motor of scooter, we hebben de tools en expertise om het te herstellen. Bij A.A.S. Schadeherstel streven we ernaar om je motor of scooter zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen, zodat je weer veilig kunt rijden.

Bij A.A.S. Schadeherstel hebben wij vestigingen door heel Nederland, staan we klaar om je te helpen bij al je behoeften op het gebied van motor- en scooter schadeherstel. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel