Caravan- en Camperschade

Neem contact op met een van de onderstaande vestigingen

Daar sta je dan, klaar om op vakantie te gaan, de zon schijnt en de route is gepland. Maar dan zie je het - een deuk, een kras, misschien zelfs een gebroken raam. Caravanschade en camperschade kunnen een echte domper zijn op jouw vakantieplannen. Wij helpen je graag, of het nu gaat om een kleine kras of omvangrijke schade.

Caravan schadeherstelbedrijf

Het herstellen van schade aan een caravan of camper is een vak apart. Een aantal van onze vestigingen heeft zich gespecialiseerd in caravan- en camper schadeherstel en helpt je graag van je schade af. Bekijk in onderstaande lijst onze vestigingen die gespecialiseerd zijn in caravan- en camper schadeherstel.

Vestiging

Plaats


A.A.S. Hoogstra Autoschadespecialist Dokkum Meer informatie
A.A.S. Autoschade Dubbeldam Dordrecht Meer informatie
A.A.S. Autoschade Dronten Dronten Meer informatie
A.A.S. Autoschade Pauwels Druten Meer informatie
A.A.S. Autoschade Emmeloord Emmeloord Meer informatie
A.A.S. Hogendoorn Autoschade Grootebroek Meer informatie
A.A.S. Autoschade Berghorst  Heerde Meer informatie
A.A.S. P.C. Schilder Autoschade Hoogwoud Meer informatie
A.A.S. WellColl Kerkrade  Kerkrade Meer informatie
A.A.S. Autoschade Lelystad  Lelystad Meer informatie
A.A.S. Herder Autoschade Leusden Meer informatie
A.A.S. WellColl Maastricht Maastricht Meer informatie
A.A.S. Henk Nijkamp Autoschade Olst Meer informatie
A.A.S. Autoschade Roelofarendsveen Roelofarendsveen Meer informatie
A.A.S. WellColl Sittard  Sittard Meer informatie
A.A.S. Beukers Autoschade Westerhoven Meer informatie
A.A.S. Autoschade Zutphen Zutphen Meer informatie

Kostenbesparend caravan- en camperherstel

Het vernieuwen van de buitenwand van een caravan of camper is een zeer kostbare aangelegenheid. Om kosten te besparen is er een methode ontwikkeld om beschadigde delen te herstellen in plaats van volledig te vervangen. De schade aan de caravan of camper wordt in dit geval bewerkt met behulp van een speciale mal die dezelfde structuur heeft als de buitenwand van jouw eigen caravan of camper. Zodra de structuur is aangebracht wordt deze mal gespoten in dezelfde kleur als jouw eigen caravan of camper en is er niets meer te zien van de schade!

Oorzaken van caravanschade

Er zijn verschillende manieren waarop jouw caravan of camper schade kan oplopen. Enkele van de meest voorkomende oorzaken van caravanschade zijn:

  • Verkeersongevallen: Ongeacht hoe voorzichtig je ook rijdt, ongelukken kunnen helaas gebeuren. Een kleine inschattingsfout bij het achteruitrijden of een plotselinge uitwijkmanoeuvre kan leiden tot aanzienlijke schade aan jouw caravan of camper.
  • Weersomstandigheden: Stormen, hagel en vallende takken kunnen ernstige schade toebrengen aan het exterieur van jouw caravan. Daarnaast kunnen extreme temperaturen en vochtigheid leiden tot problemen zoals barsten, vervormingen en schimmel.
  • Slijtage: Net als bij andere voertuigen, zal normaal gebruik van jouw caravan of camper na verloop van tijd slijtage veroorzaken. Dit kan resulteren in problemen zoals losse fittingen, versleten afdichtingen of roest.

Herstelprocessen per type schade

Bij A.A.S. Schadeherstel bieden onze vestigingen een breed scala aan oplossingen aan om de schade aan jouw caravan of camper te herstellen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende schadeherstelprocessen die we aanbieden:

  • Deuken en krassen: Deze oppervlakkige schade kan vaak worden gerepareerd door het beschadigde gebied te schuren, vullen en opnieuw te schilderen.
  • Barsten en breuken: In geval van meer ernstige schade, zoals een gebroken raam of een barst in de carrosserie, is vervanging vaak noodzakelijk. We hebben toegang tot een breed scala aan onderdelen om ervoor te zorgen dat we de schade nauwkeurig kunnen herstellen.
  • Interieurschade: Voor interieurschade, zoals gescheurde bekleding of beschadigde armaturen, kunnen onze experts de beschadigde items repareren of vervangen.

Caravan schade laten herstellen?

Heb jij caravan- of camperschade opgelopen? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan óf meld de schade direct bij één van onze vestigingen. In bovenstaand lijstje vind je alle caravan schadeherstelbedrijven die aangesloten zijn bij ons netwerk.

Ons team van ervaren professionals hebben de vaardigheden en expertise om elke schade aan jouw caravan of camper te herstellen, en we streven ernaar om jou zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel