Zichtbaar betrokken

Omdat we het onze plicht vinden om verder te kijken dan alleen een bedrijfsresultaat. Dat past bij het DNA van onze ondernemers maar ook bij onze coöperatie. Bekijk op deze pagina al onze initiatieven.

Zichtbaar betrokken

Vanuit de coöperatie A.A.S. en vooral ook door onze ondernemers worden allerlei initiatieven gerealiseerd op het gebied van maatschappelijk ondernemen. Omdat we het onze plicht vinden om verder te kijken dan alleen het bedrijfsresultaat. Dat past bij het DNA van onze ondernemers maar ook bij onze coöperatie. Coöperaties investeren in een lange termijnstrategie en zijn vaak gedreven door een duidelijke purpose. Wij ook.

Drie pijlers

We gaan behoorlijke stappen ondernemen om de CO2 uitstoot te verminderen binnen onze bedrijven, we willen graag een steentje bijdragen aan het voorkomen van schade en ondersteunen de maatschappelijke initiatieven die onze ondernemers realiseren in hun eigen regio. Authentiek, laagdrempelig maar wel met impact.

Zichtbaar betrokken

We zijn ons ervan bewust dat we meer moeten laten zien wat we doen en daarin volledig open en transparant moeten zijn, oftewel Zichtbaar Betrokken. Op deze pagina nemen wij u graag mee in alle initiatieven.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel