Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Auto Hoogenboom Schadeherstel Rotterdam

Specialist in autoschade!

Klanttevredenheid 8.1
Contactgegevens

Zuiderparkweg 616
3084 CD Rotterdam

010 - 410 56 80
Stuur een e-mail

Openingstijden
ma 08:00-17:00
di 08:00-17:00
wo 08:00-17:00
do 08:00-17:00
vr 08:00-17:00
za gesloten
zo gesloten
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Auto Hoogenboom Schadeherstel Rotterdam

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Auto Hoogenboom Schadeservice Rotterdam

Een van de meest vertrouwde namen in de regio is Auto Hoogenboom Schadeservice Rotterdam. Met meer dan 50 jaar ervaring en een uitstekende reputatie biedt dit bedrijf hoogwaardige diensten op het gebied van autoschadeherstel. Of het nu gaat om een klein krasje op de bumper of om uitgebreidere herstelwerkzaamheden na een ongeval, Auto Hoogenboom Schadeservice Rotterdam staat klaar om je auto weer in showroomconditie te brengen.

Autoschade Rotterdam

Wij hebben veel schades opgelost in één dag. Of je nu een kleine deuk of grote schade hebt, onze vakmensen staan direct voor jou klaar. We helpen je ook graag met het afhandelen van de schade bij de verzekeraar, zodat je zorgeloos je dag kunt voortzetten terwijl wij je voertuig repareren. Je kunt gebruik maken van (gratis) vervangend vervoer. Als het beter uitkomt, kunnen we je wagen ook ergens ophalen en weer terugbrengen.

Autoruitschade Rotterdam

Bij een ster in de voorruit is het van belang dat je zo snel mogelijk de autoruitschade laat herstellen. Een sterretje kan door bijvoorbeeld temperatuurschommelingen snel doorscheuren. Bij A.A.S. Auto Hoogenboom Schadeservice Rotterdam lossen we elke soort schade aan de autoruit op. De ene keer met een harsinjectie, de andere keer met een andere specialistische techniek. Ben je verzekerd tegen autoruitschade? Dan hoef je vaak niets te betalen voor onze service. We zoeken dit graag voor je uit.

Schadeherstel Rotterdam

Voor elke schade aan je auto ben je bij A.A.S. Auto Hoogenboom Schadeservice Rotterdam aan het juiste adres. We repareren niet alleen auto's, maar ook schade aan een motor of scooter. Wil je het schadeherstel van je voertuig direct afhandelen? Meld dan zo snel mogelijk je schade. Dan plannen we je voertuig meteen in. 

Schade melden of een prijsopgave?

Je kunt schade op diverse manieren bij ons melden. Je kunt de schade volledig digitaal melden via bovenstaande knop of je kunt bij ons langskomen voor een fysieke intake van de auto. Liever eerst een prijsindicatie zodat je weet waar je aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsopgave aan!

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden
7

20 november 2023

Bij aankomst goed opgevangen en vervangend vervoer werd zelfs naast mijn auto gereden zodat ik m'n werkspullen kon overzetten. Personeel was vriendelijk. Er werd toen gezegd dat de auto waarschijnlijk de dag erna alweer klaar zou zijn, dus heb ik de dag erna gebeld om te vragen of ik mijn auto kon komen halen. Helaas was hij nog niet klaar en zou hij de dag erna klaar zijn. Kan gebeuren, alleen de dag erna belde ik weer om te vragen of de auto af was en toen kreeg ik te horen dat hij nog steeds niet klaar was omdat ze op een besteld onderdeel waren aan het wachten. Als het een keer gebeurd is dat prima, alleen met mijn werk is de planning moeilijk om te gooien. Ik heb nu dus van dinsdag t/m vrijdag alleen maar halve dagen kunnen werken, omdat de planning mij iedere middag heeft geblokt om de auto op te halen. Volgens mij zou dit kunnen zijn voorkomen door betere communicatie. Als ze op dag 2 hadden gezegd dat er een onderdeel was besteld en het misschien wel 2 dagen kon duren, had onze planningsafdeling mij gewoon kunnen laten werken en was ik zonder problemen de auto na die 3 dagen kunnen gaan ophalen. Ik baalde hier erg van en hoop dat jullie de volgende keer beter kunnen communiceren en dan gewoon kunnen aangeven dat als ik 100% zeker wil weten dat de auto klaar is, ik beter gewoon 2 dagen later kon komen. Had een hoop gescheeld in mijn planning! Verder geen opmerkingen over de garage, auto is goed hersteld, personeel was vriendelijk en vervangend vervoer was ook goed geregeld. Enige minpuntje is voor mij dus de communicatie!

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel