Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Autoschade Hoekse Waard

Het adres voor autoschade in Numansdorp en omgeving!

Klanttevredenheid 8.7
Contactgegevens

Einsteinstraat 10
3281 NJ Numansdorp

0186 - 65 5152
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Autoschade Hoekse Waard

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Numansdorp

Heeft u autoschade? Dat is niet zo mooi. Gelukkig kunnen we u snel weer op weg helpen. Bij A.A.S. Autoschade Hoekse Waard in Numansdorp beschikken we namelijk over de juiste mensen en middelen. We handelen ook alle herstelkosten direct af met uw autoverzekeraar. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw autoschade en weet u zeker dat u de juiste oplossing heeft gekozen.

Of u nu komt voor de reparatie van een deuk of een kras, de restauratie van autolak, het uitdeuken van een bumper of het herstel van een grote schade na een ongeval of botsing. Wij doen er alles aan uw voertuig in oorspronkelijke staat te herstellen. A.A.S. Autoschade Hoekse Waard staat bekend om haar nette en professionele afwikkeling van autoschades. Dat komt door onze klantgerichte service. We repareren voertuigen snel en vakkundig, omdat we begrijpen dat u ook weer snel en veilig de weg op wilt.

Autoruitschade Numansdorp

Ruitschade door steenslag of hagel vraagt om directe actie. Een sterretje kan door weersomstandigheden of trillingen op de weg al snel een gevaarlijke barst worden. In beide gevallen lossen we de autoruitschade vakkundig en netjes op. Als u verzekerd bent voor autoruitschade, hoeft u doorgaans niets te betalen voor onze reparatie. We zoeken dit graag voor u uit.

Schadeherstel Numansdorp

Voor elke schade aan uw auto bent u bij A.A.S. Autoschade Hoekse Waard aan het juiste adres. We repareren ook schades aan motor, auto en scooter. Heeft u geen tijd om uw voertuig naar onze werkplaats te brengen of om weer op te halen? Dan leveren we deze graag op de gewenste locatie af. U kunt bij ons terecht voor (gratis) vervangend vervoer.

Wilt u het schadeherstel van uw voertuig goed en vakkundig laten afhandelen? Meld dan zo snel mogelijk uw schade via onze site of per telefoon. Dan plannen we uw voertuig direct in.

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel