Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Autoschade Gerritsma B.V.

Meer dan 30 jaar specialist in autoschade!

Klanttevredenheid 8.9
Contactgegevens

Keulsveld 6
4705 RS Roosendaal

0165 - 533 815
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Autoschade Gerritsma B.V.

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Roosendaal

Zoekt u een schadeherstelbedrijf in Roosendaal? Voor de autoschade aan uw auto, motor of scooter? Dan helpt A.A.S. Autoschade Gerritsma B.V. u graag. We staan bekend als vakkundige en snelle dienstverlener voor alle soorten schades aan voertuigen. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? 

Kleine schades hebben wij doorgaans in een dag opgelost. Bij grote schades maken we vooraf een inschatting hoe lang onze werkzaamheden duren. Of u nu een kleine deuk of grote schade heeft, onze vakmensen staan 24/7 voor u klaar. 

We helpen u ook graag met de afhandeling van de schade bij uw verzekeraar. Terwijl wij uw voertuig repareren, kunt u zorgeloos uw dag voortzetten. Zo kunt u gebruik maken van (gratis) vervangend vervoer. Wilt u liever dat we uw wagen ergens ophalen en weer terugbrengen? Dan regelen we dat!

Autoruitschade Roosendaal

Heeft u een ster in uw voorruit? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk de autoruitschade laat herstellen. Een sterretje kan door temperatuurschommelingen of trillingen op een slecht wegdek snel doorscheuren. Bij A.A.S. Autoschade Gerritsma in Roosendaal B.V. lossen we elke soort autoruitschade snel en vakkundig op. Dan weer met een harsinjectie, dan weer met een andere specialistische techniek. 

Bent u verzekerd tegen autoruitschade? Dan hoeft u vaak niets te betalen voor onze service. We zoeken dit graag voor u uit.

Schadeherstel Roosendaal

Voor elk schade aan uw auto bent u bij A.A.S. Autoschade Gerritsma B.V. aan het juiste adres. Wij repareren naast auto’s, ook schade aan een motor of scooter. Wilt u het schadeherstel van uw voertuig direct afhandelen? Meld dan zo snel mogelijk uw schade. Dat kan door een foto te sturen van uw schade of door te bellen, mailen of langs te komen. We plannen uw voertuig dan direct in. 

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop
  • Meer dan 30 jaar specialist in autoschade

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel