Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Autoschade Lochem

Specialist in autoschade!

Klanttevredenheid 8.9
Contactgegevens

Hanzeweg 27
7241 CS Lochem

0573 254 765
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Autoschade Lochem

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Lochem

Heeft u autoschade en zoekt u een schadehersteller? Dan bent u bij A A.A.S. Autoschade Lochem aan het juiste adres. Wij bieden u een snelle en vakkundige service. Onze professionele schadeherstellers repareren uw voertuig en onze klantvriendelijke administratieve medewerkers handelen alle zaken rondom uw autoverzekering af. Ook kunt u bij ons (gratis) vervangend vervoer regelen.

Bij A.A.S. Autoschade Lochem draaien we onze hand niet om voor een deuk, kras of complexe schade aan uw auto, scooter, motor of vrachtwagen. Dankzij de vakkennis van onze professionals zijn krassen, lakschade of deuken snel en netjes weggewerkt. 

Wij passen in ons werk de allernieuwste technieken en materialen toe. Zo corrigeren we steenslag of hagelschade, deuken we uit zonder spuiten en voeren we eenvoudig en snel diverse reparaties uit. Onze kwalitatieve oplossingen brengen uw voertuig weer in oorspronkelijke staat terug. 

Autoruitschade Lochem

Heeft u autoruitschade? Dan helpen we u graag. Bij A.A.S. Autoschade Lochem maken we gebruik van speciale hars die we in de ruit injecteren om een ster of barst te herstellen. Hierdoor is de ruitschade of breuk snel en goed hersteld en kunt u de kosten voor een compleet nieuwe ruit besparen. Blijkt de schade toch onherstelbaar, dan plaatsen we uiteraard een nieuwe autoruit. Bent u verzekerd voor autoruitschade? Dan is onze service gratis. We zoeken dit graag voor u uit.

Schadeherstel Lochem

Niemand zit op schade te wachten. Maar we weten allemaal: een ongeluk zit in een klein hoekje. Met de juiste voorzorgsmaatregelen voorkomt u een boel problemen. Blijf niet rondrijden met autoschade. De oplossing is ook dichtbij dankzij A.A.S. Autoschade Lochem. 

Schades herstellen we vaak binnen één dag en tegen een vaste prijs. Van krassen en dashboardschade tot defecte koplampen en deuken. Kijk op de website www.aas-dagherstel.nl voor de voorwaarden en meer informatie. Een afspraak maakt u eenvoudig online. Bellen kan uiteraard ook. Graag tot ziens!

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel