Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Autoschade Buijs

Dé autoschadespecialist in Tholen en omgeving!

Contactgegevens

Ambachtsweg 11
4691 SB Tholen

0166 - 606 898
Stuur een e-mail

Wij zijn nu geopend!
Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Autoschade Buijs

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Buijs Tholen

Zoek je een autoschadeherstelbedrijf in Tholen? Bij A.A.S. Autoschade Buijs is jouw auto in goede handen. Wij werken met de nieuwste technieken en milieuvriendelijke en duurzame producten van topkwaliteit. Via een strakke planning, goede organisatie en de inzet van vervangend vervoer proberen wij het ongemak voor jou tijdens schadeherstel tot een minimum te beperken. Je kunt bij ons ook terecht voor schadeherstel en spuitwerk voor bedrijfsauto's.

Autoruitschade Tholen

Bij A.A.S. Autoschade Buijs zijn we gespecialiseerd in het oplossen van diverse soorten autoruitschade, inclusief het repareren van sterretjes in je autoruit. Een sterretje kan snel doorscheuren, vooral bij temperatuurschommelingen, dus wacht niet langer en laat het snel repareren. We bieden verschillende herstelmethoden aan, zoals een harsinjectie, om jouw autoruit weer in perfecte staat te herstellen.

Als je verzekerd bent tegen autoruitschade, hoef je doorgaans geen eigen bijdrage te betalen voor onze service. Ons team helpt je graag bij het uitzoeken van je verzekeringsdekking, zodat je met een gerust hart bij ons terecht kunt. Aarzel niet te lang en laat ons ervaren team je sterretje in de voorruit snel en vakkundig repareren. Bij A.A.S. Autoschade Buijs hebben jouw veiligheid en tevredenheid de hoogste prioriteit!

Schadeherstel in Tholen

Bij A.A.S. Autoschade Buijs zijn we gespecialiseerd in alle soorten autoschade Ons ervaren en deskundige team staat paraat om jouw auto weer in perfecte staat te herstellen. Met onze ervaring en expertise zorgen we ervoor dat jouw auto er weer als nieuw uitziet. Vertrouw op ons voor vakkundig en betrouwbaar schadeherstel in Tholen. Of het nu kleine deukjes, krassen of grotere schade betreft, wij zetten ons in om jouw auto weer in topconditie te brengen. Meld je schade gemakkelijk online of kom persoonlijk bij ons langs. Wil je graag eerst een prijsindicatie voordat je een beslissing neemt? Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsopgave aan!

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel