Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Abswoude Schadeherstel

Het adres voor autoschade in Noordwijk en omgeving!

Klanttevredenheid 9.2
Contactgegevens

‘s Gravendijckseweg 61-91
2201 DH Noordwijk

071 - 364 3620
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Abswoude Schadeherstel

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Noordwijk

Heeft u autoschade en zoekt u een autoschadehersteller in Noordwijk en omgeving? Een professionele partij die vakkundig werk levert? Een betrouwbaar bedrijf dat de herstelkosten direct met uw autoverzekering regelt én u vervangend vervoer aanbiedt? Stop dan met zoeken. Bij A.A.S. Abswoude Schadeherstel kunnen we u bij al deze wensen helpen. 

U kunt bij ons rekenen op kwalitatief schadeherstel. Wij gebruiken de allernieuwste apparatuur en werken uitsluitend met geschoolde schadeherstellers. Wij herstellen lakschade, deuken of krassen met de nieuwste technieken. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld uitdeuken zonder spuiten, hagelschade en steenslag repareren en diverse reparaties binnen één dag uitvoeren tegen vaste prijzen. 

Autoruitschade Noordwijk

Met een sterretje of barst in de voorruit dient u direct actie te ondernemen. A.A.S. Abswoude Schadeherstel repareert alle soorten autoruitschade. Wist u dat er bij ruitschade vaak niet eens een nieuwe autoruit in hoeft? Wij lossen dit op met injecteerbare hars. Een veilige reparatiemethode die we snel en voordelig uitvoeren. Als u verzekerd bent voor autoruitschade is onze service overigens gratis.

Schadeherstel Noordwijk

Rijd niet onnodig rond met autoschade. De oplossing is dichtbij én simpel. Als u geen tijd heeft om uw auto weg te brengen of op te halen, dan leveren we deze graag voor u op de gewenste locatie af. We beschikken ook over (gratis) vervangend vervoer.

Bij A.A.S. Abswoude Schadeherstel herstellen we schades aan auto’s en autoruiten. Diverse kleine schades lossen we tegen een vaste prijs binnen een dag op. Op onze website Dagherstel vindt u alle prijzen en voorwaarden. Maak snel een afspraak. Dat kan online of telefonisch. 

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel