Uw schade, ons ambacht

Schade opgelopen aan uw voertuig? Dat is
heel vervelend. Maakt u zich geen zorgen,
onze vakmensen helpen u graag.

Klanttevredenheid 8.9
tevreden

Dat is snel geregeld!

Heeft u schade opgelopen aan uw voertuig? Dat is heel vervelend.
Meld uw schade in een aantal stappen bij één van onze vestigingen.

Ik wil mijn schade melden

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wat onze klanten over ons zeggen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

10

Dit was de eerste keer dat ik een schade bedrijf nodig had, algemene ervaring heb ik niet ,maar deze ervaring was heel positief. Snel geholpen, leenauto mee, achterkant volmaakt hersteld! Alle lof. ook de snelle hulp van de VVAA na melding van de schade is opvallend.De Fa Schilder had reeds alle gegevens toen ik kwam om de reparatie af te spreken

A.A.S. P.C. Schilder Autoschade

9

Ik ben zeer positief over hun service gerichtheid. En over de kwaliteit van het uitgevoerde "herstel" en de staat waarin de auto weer werd opgeleverd.

A.A.S. Dick's Autoschade Schiedam

10

Correcte ontvangst bij schadebespreking. Nette leenauto stond keurig klaar op de dag van schadeherstel. Schadeherstel is vakkundig uitgevoerd. Medewerker van het bedrijf belde tijdig op om te melden dat de auto hersteld was en weer opgehaald kon worden (dit geeft je een goed gevoel) terwijl ik reeds een kaartje had meegekregen waarop een tijd was aangegeven wanneer de auto hersteld zou zijn en opgehaald kon worden. Kortom de werkwijze van het bedrijf is zoals het zou moeten zijn!

A.A.S. Autoschade Henk Nijkamp

10

Wij hebben als gezin hele goede ervaringen met dit schadeherstelbedrijf en wij gaan ook altijd bij schade van één van onze auto's van ons gezin naar dit bedrijf!!

A.A.S. Autoschade Dronten

10

Kom hier al sinds ze bestaan. Een goed bedrijf met bekwame mensen en prima service en klantvriendelijkheid.

A.A.S. Autoschade Pauwels

Wat kunt u van ons verwachten?

Actueel

Wij houden u graag op de hoogte van wat er allemaal speelt bij A.A.S. Schadeherstel. Klik op een bericht voor meer informatie!

Zichtbaar betrokken

Zichtbaar betrokken

Sinds jaar en dag wordt er vanuit de coöperatie A.A.S. en vooral ook door onze ondernemers allerlei initiatieven gerealiseerd op het gebied van maatschappelijk ondernemen. Omdat we het onze plicht vinden om verder te kijken dan alleen het bedrijfsresultaat. Dat past bij het DNA van onze ondernemers maar ook bij onze coöperatie. Coöperaties investeren in een lange termijnstrategie en zijn vaak gedreven door een duidelijke purpose. Wij ook.

Lees meer over Zichtbaar Betrokken

A.A.S. Schadehersteller bij u in de buurt

Met 88 vestigingen door heel Nederland zit er bijna altijd wel een A.A.S. Schadeherstel vestiging in de buurt. Zoek hieronder eenvoudig de dichtstbijzijnde vestiging.

Samenwerken met A.A.S. Schadeherstel

Om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen bij schade werken wij samen met bijna alle verzekeringsmaatschappijen, diverse leasemaatschappijen en wagenparkbeheerders. Zoekt u een partner die écht het verschil maakt? Maak kennis met A.A.S.!

Bekijk de voordelen van A.A.S.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel