Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Wensink Schade Apeldoorn

Zorgeloos weer op weg!

Klanttevredenheid 8.1
Contactgegevens

Sint Eustatius 2-4
7333 NX Apeldoorn

055 - 538 9389
Stuur een e-mail

Wij zijn nu geopend!
Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Wensink Schade Apeldoorn

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Apeldoorn

Zoekt u een snelle en goede oplossing voor uw autoschade? Wees dan welkom bij A.A.S. Wensink Schade in Apeldoorn. We repareren uw voertuig snel en vakkundig. Of u nu veel of weinig schade heeft onze vakmensen staan dankzij onze 24-uurservice altijd voor u klaar. Ook voor schadeherstel aan uw motorfiets of scooter bent u bij ons aan het juiste adres. 

Het herstel van autoschade betekent dat u tijdelijk niet over uw voertuig kunt beschikken. Dat is natuurlijk vervelend. Gelukkig kunnen we u vervangend vervoer aanbieden. Indien nodig halen we zelfs uw wagen ergens op en brengen deze weer terug. Zo zorgen wij dat u zorgeloos uw dag kunt voortzetten, terwijl wij uw auto repareren. De afhandeling van de schade bij uw verzekeraar behoort ook tot ons takenpakket.

Autoruitschade Apeldoorn

Heeft u een ster in uw voorruit of andere autoruitschade? Dan is het belangrijk dat u niet blijft doorrijden. Wist u dat een autoruit vaak helemaal niet vervangen hoeft te worden bij ruitschade? Onze schadeherstellers repareren de beschadigde ruit eenvoudig met bijvoorbeeld harsinjecties. Wat voor autoruitschade u ook wilt laten repareren, bij A.A.S. Wensink Schade in Apeldoorn staan we met een glimlach voor u klaar. Heeft u een verzekering voor autoruitschade? Dan hoeft u vaak niets te betalen voor onze service. Graag zoeken we dit voor u uit.

Schadeherstel Apeldoorn

Bij kleine schades hebben we het schadeherstel meestal binnen een dag opgelost. Bij grote schades krijgt u vooraf altijd een inschatting hoelang u uw voertuig kwijt bent. Onze A.A.S.-vestiging in Apeldoorn is gespecialiseerd in vakkundig schadeherstel voor auto’s, scooters en motorfietsen. Wij gebruiken de nieuwste technologieën om uw voertuig weer helemaal te herstellen. Ons doel is om u weer snel de weg op te krijgen met een veilig en volledig hersteld voertuig.

Via onze website maakt u eenvoudig een afspraak om de schade aan uw voertuig te laten herstellen. Bellen kan uiteraard ook.

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop
  • Bemiddeling wordt uit handen genomen

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel