Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Wema Autoschade

Hét allround autoschadeherstelbedrijf in Nijverdal

Klanttevredenheid 9.2
Contactgegevens

Bedrijvenweg 48
7442 CW Nijverdal

0548 - 610 075
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Wema Autoschade

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Nijverdal

Heeft u autoschade? Dat is vervelend. Gelukkig kunt u met uw beschadigde voertuig snel bij A.A.S. Wema Autoschade in Nijverdal terecht voor een vakkundige reparatie. Of u nu een complexe schade heeft door een ongeval of een klein deukje door bijvoorbeeld een openzwaaiend portier; onze vakmensen staan altijd voor u klaar. Wist u dat we ook schadeherstel aan motoren, scooters en vrachtwagens doen?

Wij gebruiken in onze werkplaats de nieuwste technologieën om uw voertuig weer in oorspronkelijke staat te herstellen. We helpen u uiteraard ook met de afwikkeling van de schade bij uw verzekering. Zo kunt u zorgeloos uw weg voortzetten, terwijl wij u voertuig repareren. Lukt het u niet om langs te komen? Dan kunnen we ook uw voertuig ophalen en terugbrengen. Een reuze handige service voor als u moet werken of niet van huis kunt. 

Autoruitschade Nijverdal

Heeft u een ster in uw voorruit? Misschien zelfs een barst? Kom dan snel langs voor een reparatie. Vaak kunnen onze schadeherstellers met een harsinjectie al de beschadigde ruit herstellen en hoeft de autoruit niet vervangen te worden. Wat voor autoruitschade u ook wilt laten repareren, we staan bij A.A.S. Wema Autoschade in Nijverdal voor u klaar. Met een autoruitschadeverzekering hoeft u meestal niets te betalen voor onze service. Dit zoeken we graag voor u uit.

Schadeherstel Nijverdal 

Bij schadeherstel beschikt u tijdelijk niet over uw voertuig, omdat deze gerepareerd wordt. Dit vraagt om een oplossing voor het wegvallen van uw mobiliteit. We hebben hiervoor een ruim aanbod vervangend vervoer. Zo kunt u weer snel en veilig de weg op. Schadeherstel bij kleine schades lossen we meestal binnen een dag op. Bij grote schades hoort u vooraf hoelang u uw voertuig kwijt bent. 

Wilt u schade laten herstellen? Maak dan via de website een afspraak of bel ons.

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel