Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. WellColl Maastricht

Dé mobiliteitspartner in Maastricht en omgeving!

Klanttevredenheid 9.2
Contactgegevens

Heerderdwarsstraat 22
6224 LT Maastricht

088 - 758 0830
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. WellColl Maastricht

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Maastricht

Heeft u autoschade? Dat is vervelend. Gelukkig kunnen we u snel weer op weg helpen. Bij A.A.S. WellColl in Maastricht beschikken we over de juiste mensen en middelen en handelen we alle herstelkosten direct af met uw autoverzekeraar. Zo heeft u geen omkijken meer naar de afwikkeling van uw autoschade en weet u zeker dat u voor uw voertuig de juiste oplossing heeft gekozen.

We staan bekend om onze nette en professionele afwikkeling van autoschade. Dat komt door onze klantgerichte service. We repareren voertuigen snel en vakkundig, omdat we begrijpen dat u weer snel veilig de weg op wilt kunnen. Of u nu komt voor een deuk of kras reparatie, restauratie van autolak, het uitdeuken van een bumper of een grote schade na een ongeval of botsing. Wij doen er alles aan uw wagen weer in oorspronkelijke staat te herstellen. 

Autoruitschade Maastricht

Bij ruitschade door steenslag of hagel is snel handelen verstandig. Een kleine sterretje kan door weersomstandigheden of trillingen op de weg al snel een grote barst worden. In beide gevallen lossen we de autoruitschade vakkundig en netjes op. Als u verzekerd bent, hoeft u meestal niets te betalen voor de reparatie. We zoeken dit graag voor u uit.

Schadeherstel Maastricht

Voor elk schade aan uw auto bent u bij A.A.S. WellColl in Maastricht aan het juiste adres. Van motor, auto en scooter tot caravan en camper. We doen het allemaal. Heeft u geen tijd om uw auto weg te brengen of op te halen? Dan leveren we deze graag op de gewenste locatie af. U kunt bij ons terecht voor (gratis) vervangend vervoer.

Wilt u het schadeherstel van uw voertuig goed en vakkundig laten afhandelen? Meld dan zo snel mogelijk uw schade via onze site of per telefoon. Dan plannen we uw voertuig direct in. 

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel