Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. WellColl Kerkrade

Dé mobiliteitspartner in Kerkrade en omgeving!

Klanttevredenheid 9.1
Contactgegevens

Langheckweg 26a
6468 EL Kerkrade

088 - 758 0820
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. WellColl Kerkrade

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Kerkrade

Heeft u autoschade en zoekt u een schadehersteller in Kerkrade? Kom dan naar A.A.S. WellColl Kerkrade. Wij staan bekend om onze snelle en vakkundige service. We herstellen niet alleen uw autoschade, maar wikkelen ook alle administratieve zaken met de verzekering voor u af. U kunt gebruik maken van (gratis) vervangend vervoer of onze haal- en brengservice. Reuze handig als u lastig van huis kunt of moet werken, maar wel uw voertuig wilt laten repareren!

Bij A.A.S. WellColl Kerkrade draaien we onze hand niet om voor een complexe schade. Maar ook met een kleine deuk of kras helpen we u graag. Onze vakmensen zijn betrokken en weten van aanpakken. We passen in ons werk de allernieuwste technieken en materialen toe. We voeren eenvoudig en snel diverse reparaties uit, corrigeren steenslag of hagelschade of deuken uit zonder spuiten. Bij A.A.S. WellColl Kerkrade brengen we uw voertuig gegarandeerd weer in oorspronkelijke staat terug. 

Autoruitschade Kerkrade

Schade aan de autoruit levert een veiligheidsrisico. Bijvoorbeeld bij trillingen op de weg of bij temperatuurschommelingen. Daarom dient u autoruitschade, zoals een sterretje of barst, altijd zo snel mogelijk te laten herstellen. 

Bij A.A.S. WellColl Kerkrade maken we bij de reparatie van uw ruitschade gebruik van speciale hars die we in de ruit injecteren. Hierdoor herstellen we de schade snel en goed en kunt u de kosten voor een nieuwe autoruit besparen. Als de schade toch onherstelbaar blijkt, plaatsen we een nieuwe autoruit. Onze service is meestal helemaal gratis als u verzekerd bent voor autoruitschade. We zoeken dit uiteraard graag voor u uit.

Schadeherstel Kerkrade

Blijf niet rondrijden met autoschade. Dankzij A.A.S. WellColl Kerkrade behoren schades snel tot het verleden. We herstellen deuken, krassen en schades vaak binnen één dag en tegen een vaste prijs. 

Een afspraak maakt u eenvoudig online. Heel graag tot ziens!

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel