Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. WellColl Heerlen

Dé mobiliteitspartner in Heerlen en omgeving!

Klanttevredenheid 8.4
Contactgegevens

Beersdalweg 84
6412 PE Heerlen

088 - 758 0810
Stuur een e-mail

Wij zijn nu geopend!
Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. WellColl Heerlen

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Heerlen

Autoschade is altijd vervelend. Gelukkig kunt u dankzij de professionals van A.A.S. WellColl Heerlen rekenen op een snelle én vakkundige reparatie. Wij zijn trots op onze vakmensen. Zij verstaan hun vak als geen ander en helpen u niet alleen bij autoschade, maar ook bij het schadeherstel aan uw scooter, motor, vrachtwagen, camper of caravan. 

Schadeherstel in onze werkplaats betekent dat u geen omkijken meer heeft naar de afwikkeling van uw schade. Dat komt doordat wij schade ook keurig afwerken bij uw verzekering. Deze service zit bij ons werk inbegrepen. Bij ons bent u bovendien verzekerd van betrokken vakmensen en nieuwe technologieën. Zo weet u zeker dat uw voertuig weer in oorspronkelijke staat bij u terugkomt. 

Autoruitschade Heerlen

Autoruitschade vraagt altijd om directe actie. Zelfs een sterretje kan zorgen voor problemen. Voor uw eigen veiligheid is het dan ook belangrijk dat u schade aan uw autoruit direct laat herstellen. Het is niet zo dat bij elke ruitschade meteen de complete ruit vervangen moet worden. Wij hebben meer mogelijkheden in huis om ruitschade te repareren. 

Bij een verzekering tegen autoruitschade hoeft u meestal niet te betalen voor onze service. Weet u niet hoe of dit bij u verzekering zit inbegrepen? Dit zoeken wij graag voor u uit.

Schadeherstel Heerlen

Alle service rondom het schadeherstel is bij ons goed geregeld. Zo heeft de keuze uit een ruim aanbod vervangend vervoer. Heeft u geen tijd om uw voertuig naar ons te brengen voor schadeherstel of na afloop weer op te halen? Dan regelen wij dat u uw auto op de gewenste plaats komt.

Kleine schades lossen wij bij A.A.S. WellColl Heerlen binnen een dag op. Bij grote schades duurt het schadeherstel vaak langer. Uiteraard hoort u vooraf hoelang de reparatie duurt. Meld uw schade direct online of per telefoon. 

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel