A.A.S. WellColl Heerlen

Dé mobiliteitspartner in Heerlen en omgeving!

Klanttevredenheid 8.7
Contactgegevens

Beersdalweg 84
6412 PE Heerlen

Tel: 088 - 758 0810
info.heerlen@wellcoll.com

Openingstijden
ma 08:00- 17:30
di 08:00- 17:30
wo 08:00- 17:30
do 08:00- 17:30
vr 08:00- 17:30
za 09:00- 11:30
zo gesloten
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Ik wil mijn schade melden

WellColl Heerlen is een gespecialiseerd autoschadeherstelbedrijf dat zich vanaf de oorsprong richt op hoogstaande kwaliteit en snelle service. Er wordt gewerkt met geavanceerde apparatuur en technieken zodat u verzekerd bent van een perfect resultaat.

Het professionele team van goedopgeleide schadeherstellers doet er alles aan om het schadeherstelproces zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Dit betekent een snelle service, altijd vervangend vervoer en eerlijk samenwerken. Ook is het team op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schadeherstel. Zo kunnen zij u optimaal adviseren en een passende oplossing bieden.

Sterke punten

  • Schade online melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar FOCWA garantie
  • (Gratis) Vervangend vervoer
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden
3

31 mei 2021

In eerste instantie goed. Maar bracht de auto 1 dag voor Hemelvaart. Ik bracht een 7 persoons auto E. Kreeg een kleine auto ervoor terug. Niet handig met een baby en partner moet achterin zitten dan. Omdat het niet past anders. Daar erbij werd ik gebeld dat er 2 deukjes in de deuren zouden zitten, aan de kant wat gespoten moest worden, en dat voor mijn rekening kwam als dit gemaakt moest worden. Gezegd dat het niet gemaakt hoefde te worden omdat ik me geen deukjes kon bedenken ( ik ken mijn auto heel goed! ) bij herstel van de auto gevraagd hier naar, een blinde zou 1000 % blij zijn het ene deukje wat mij aan gewezen was te zien! Ook gelijk gevraagd wanneer ze dachten mijn auto klaar te hebben omdat ik mijn auto al 6 dagen kwijt was. Woensdag gebracht het was inmiddels maandag. Oké Hemelvaart zat er tussen, maar had dan mijn auto op maandag na Hemelvaart in geplant. Ik kreeg als antwoord, tja misschien Donderdag. Die zelfde maandag gebeld en gezegd dat als auto niet klaar was die beloofde donderdag ik een gelijkwaardige auto terug wil! Dan zitten we op 8 dagen namelijk! Welcoll kon niets beloven omdat ze niet een grotere auto konden aanbieden, dag erna kreeg ik een in persoonlijke sms dat mijn auto klaar was en ik mijn auto kon komen halen. Hier ook wat van gezegd uiteindelijk was het verhaal dat ze geen andere leen auto hadden en mijn auto naar voren gehaald hadden ( ineens ) de beste man toch bedankt maar zal niet mijn eerste keuze zijn meer schade te herstellen

Waar kunnen wij u mee helpen?

Heeft u een vraag, opmerking óf wilt u een vrijblijvende prijsopgave aanvragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!


Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel