Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Plus Autoschade

Al meer dan 35 jaar schadeherstelspecialist!

Klanttevredenheid 9.1
Contactgegevens

Tasveld 5
3417 XS Montfoort

0348 - 472 434
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Plus Autoschade

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Montfoort

Heeft u autoschade? Dat is balen! Gelukkig kunt u bij A.A.S. Plus Autoschade in Montfoort terecht voor een snelle én vakkundige reparatie van uw voertuig. Of u nu een complexe schade heeft door een ongeval of een klein deukje door een openzwaaiend portier; onze vakmensen staan altijd voor u klaar. Wist u dat we ook schadeherstel aan motorenen scooters doen?

Onze goed geschoolde vakmensen gebruiken de nieuwste technologieën om uw voertuig weer in oorspronkelijke staat te herstellen. We helpen u uiteraard ook met de afwikkeling van de schadepost bij uw verzekering. Zo kunt u zorgeloos uw weg voortzetten, terwijl wij u auto repareren. Komt het u niet uit om langs te komen? Dan kunt u uw voertuig ook laten ophalen en weer terugbrengen. Een reuze handige service voor als u niet van huis kunt of moet werken. 

Autoruitschade Montfoort

Sterretje in uw voorruit? Of andere autoruitschade opgelopen? Dan is het belangrijk dat u niet blijft doorrijden. Vaak hoeft een autoruit helemaal niet vervangen te worden bij schade, maar kunnen onze schadeherstellers de beschadigde ruit eenvoudig herstellen met bijvoorbeeld harsinjecties. 

Wat voor autoruitschade u ook wilt laten repareren, we staan bij A.A.S. Plus Autoschade voor u klaar. Als u verzekerd bent tegen autoruitschade hoeft u meestal niets te betalen voor onze service. Dit zoeken we uiteraard voor u uit.

Schadeherstel Montfoort

Bij schadeherstel kunt u tijdelijk niet over uw voertuig beschikken, omdat deze gerepareerd wordt. Dit vraagt om een oplossing voor het wegvallen van uw voertuig. Schadeherstel bij kleine schades is meestal binnen een dag opgelost. Bij grote schades maken we vooraf altijd een inschatting hoelang u uw voertuig kwijt bent. Gelukkig hebben we ook een ruim aanbod vervangend vervoer. Zo kunt u weer snel en veilig de weg op. 

Wilt u schade aan uw voertuig laten herstellen? Maak dan een afspraak via de website of bel ons.

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop
  • Al meer dan 35 jaar schadeherstelspecialist

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel