Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Jan de Boer Autoschade

Meer dan 30 jaar een begrip in de regio Ter Aar

Klanttevredenheid 9.4
Contactgegevens

Stobbeweg 5
2461 EX Ter Aar

0172 - 605 059
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Jan de Boer Autoschade

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Ter Aar

Autoschade? Wat vervelend. Van lakschade en een deukje tot complexe autoschade kunt bij A.A.S. Jan de Boer Autoschade in Ter Aar laten herstellen. Wij repareren schades vakkundig en snel. U kunt bij ons terecht voor autoschade, maar we herstellen ook schade aan uw motor, scooter of vrachtwagen.

Autoschade geeft vaak stress, daarom hebben wij (gratis) vervangend vervoer voor u geregeld. Ook nemen wij u de zorg rondom de schadeafwikkeling bij uw verzekering uit handen. Lukt het u niet om uw beschadigde voertuig naar ons te brengen of om weer op te halen? Dat is geen probleem. Wij regelen dan dat uw voertuig wordt opgehaald en dat de reparatie geregeld wordt, terwijl u uw eigen agenda volgt. Wij staan voor een zorgeloze afhandeling!

Op gebied van milieu worden bij Jan de Boer Autoschade afvalstoffen gescheiden afgevoerd en gerecycled. Ook doet het schadeherstelteam aan uitdeuken zonder spuiten. Want: ‘Schadeherstel is waardeherstel!’. 

Autoruitschade Ter Aar

Autoruitschade is altijd vervelend. Het ontsiert uw auto, maar belangrijker nog: het levert een veiligheidsrisico voor de inzittenden op. Belangrijk is het dan ook dat u niet doorrijdt met schade aan uw voorruit. Zelfs een sterretje of barst dient u tijdig te laten herstellen. Wist u dat een autoruit vaak helemaal niet vervangen hoeft te worden bij ruitschade? Onze professionele schadeherstellers repareren beschadigde ruiten eenvoudig en duurzaam met bijvoorbeeld harsinjecties en andere nieuwe technieken en materialen.

Bent u verzekerd voor autoruitschade? Dan is onze service (helemaal) gratis. Weet u niet hoe u verzekerd bent? Dan zoeken wij dit voor u uit.

Schadeherstel Ter Aar

Het schadeherstel is bij kleine schades meestal binnen een dag opgelost. Bij een grote schades vertellen we u vooraf hoelang u uw voertuig kwijt bent. A.A.S. Jan de Boer Autoschade in Ter Aar garandeert dat u weer snel en veilig de weg op kunt.

Heeft u autoschade of schade aan een ander voertuig? Meld deze dan eenvoudig online of via de telefoon. 

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop
  • Meer dan 30 jaar een begrip in de regio Ter Aar

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel