Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. HTH Tiemessen Autoschade

Specialist in autoschade!

Klanttevredenheid 9.1
Contactgegevens

Riezebosweg 6
8171 MG Vaassen

0578 571 227
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. HTH Tiemessen Autoschade

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Tiemessen Vaasen

Heb je autoschade en zoek je een autoschadehersteller in Vaassen? Dan ben je bij A.A.S. HTH Tiemessen Autoschade aan het juiste adres. Wij repareren je voertuig snel en vakkundig. We herstellen zowel grote als kleine schades in onze moderne schadewerkplaats.

Autoschade Tiemessen Vaassen

Bij A.A.S. HTH Tiemessen Autoschade nemen we je zorgen weg en denken we graag met je mee gedurende het hele schadeproces. Om ervoor te zorgen dat je mobiel blijft, kun je gebruik maken van vervangend vervoer. We zijn gespecialiseerd in schadeherstel van alle automerken. Of je nu een oudere, nieuwe, hybride, elektrische, kunststof of aluminium auto hebt, wij staan voor je klaar. We herstellen ook motors en scooters.

Autoruitschade Vaassen

Het herstellen van autoruitschade vereist directe aandacht. Zelfs een klein scheurtje of sterretje kan al snel tot grote problemen leiden. Voor je eigen veiligheid is het cruciaal om ruitschade zo snel mogelijk te laten herstellen. Onze deskundige schadeherstellers maken gebruik van moderne hersteltechnieken, zoals harsinjecties, voor een snelle en professionele oplossing. Dit betekent dat je meestal niets hoeft te betalen voor onze ruitservice als je verzekerd bent tegen autoruitschade. We staan klaar om dit voor jou te verifiëren.

Autoschade Vaassen

Voor kleine schades zorgen we ervoor dat het schadeherstel binnen één dag wordt afgerond. Voordat je jouw voertuig laat repareren, informeren wij je altijd over de geschatte duur van het werk. Bij A.A.S. HTH Tiemessen Autoschade nemen behandelen we je voertuig met dezelfde zorg alsof het ons eigen is. Met hoogwaardige materialen en vakkundige medewerkers brengen we het weer terug in de oorspronkelijke staat. Hoe kunnen we jou van dienst zijn? Meld je schade direct online via onze website of telefonisch.

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel