Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. HTH Hannink Autoschade

Specialist in autoschade!

Klanttevredenheid 8.6
Contactgegevens

Zweedsestraat 17
7418 BG Deventer

0570 635 707
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. HTH Hannink Autoschade

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Schadebedrijf Deventer

Heb je autoschade en zoek je een autoschadehersteller in Deventer? Dan ben je bij A.A.S. HTH Hannink Autoschade aan het juiste adres. Wij repareren je voertuig snel en vakkundig. Wij herstellen zowel grote als kleine schades in onze moderne schadewerkplaats. 

Autoschade Deventer

Wij ontzorgen en denken graag met je mee tijdens het hele schadeproces. Om te zorgen dat je mobiel blijft kan je vervangend vervoer krijgen. Wij doen het schadeherstel van alle automerken en typen auto’s inclusief bedrijfsauto’s, van oud tot nieuw, hybride en elektrisch, kunststof en aluminium.

Autoruitschade Deventer

Autoruitschade vraagt om directe aandacht. Zelfs een klein scheurtje of sterretje kan al grote problemen veroorzaken. Voor je eigen veiligheid is het belangrijk dat je ruitschade zo snel mogelijk laat herstellen. Onze schadeherstellers maken gebruik van moderne hersteltechnieken. Met harsinjecties bieden we je een snelle en vakkundige oplossing, zodat je geen complete autoruit hoeft te vervangen. Ben je verzekerd tegen autoruitschade? Dan hoef je doorgaans niets te betalen voor onze ruitservice. Wij helpen je graag om dit voor jou te verifiëren.

Schadeherstel Deventer

Bij kleine schades zorgen we ervoor dat het schadeherstel binnen een dag is afgerond. Voordat je jouw voertuig laat repareren, informeren wij je altijd over de geschatte duur van het werk. Bij A.A.S. HTH Hannink Autoschade behandelen we je voertuig alsof het ons eigen is. Met uiterste zorg en met behulp van hoogwaardige materialen en vakmensen brengen we het weer in de oorspronkelijke staat terug. We zijn benieuwd naar hoe we jou van dienst kunnen zijn. Meld je schade direct online via onze website of telefonisch.

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel