Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. HTH Hagen Autoschade

Specialist in autoschade!

Klanttevredenheid 8.7
Contactgegevens

Surinameweg 27
7333 PC Apeldoorn

055 534 2522
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. HTH Hagen Autoschade

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Schadebedrijf Apeldoorn

Heb je autoschade? Dat is erg vervelend. Bij A.A.S. HTH Hagen Autoschade in Apeldoorn ben je aan het juiste adres om de schade te laten herstellen. Wij repareren je voertuig snel en vakkundig. Wij herstellen zowel grote als kleine schades in onze moderne schadewerkplaats. Meld eenvoudig de schade via onze website.

Autoschade Apeldoorn

Wij ontzorgen en denken graag met je mee tijdens het hele schadeproces. Om te zorgen dat je mobiel blijft kan je vervangend vervoer krijgen. Wij doen het schadeherstel van alle automerken en typen auto’s. Schade aan je caravan? Dit herstellen wij ook graag voor je. Daarnaast helpen we je graag bij het afhandelen van de schade met de verzekeraar, zodat je daar geen omkijken naar hebt. Wij regelen het voor je, terwijl jij zonder zorgen verder kunt.

Autoruitschade Apeldoorn

Wanneer er een sterretje in je autoruit zit, is het van groot belang om dit zo spoedig mogelijk te laten herstellen. Een sterretje kan namelijk gemakkelijk uitgroeien tot een grotere scheur, vooral wanneer de temperatuur wisselt. Bij A.A.S. HTH Hagen Autoschade zijn we gespecialiseerd in het effectief aanpakken van diverse vormen van autoruitschade. Onze expertise omvat diverse herstelmethoden, zoals harsinjectie, om je autoruit weer in optimale conditie te brengen.

Indien je verzekerd bent tegen autoruitschade, is doorgaans geen eigen bijdrage nodig voor onze dienstverlening. We helpen je graag bij het uitzoeken van je verzekeringsdekking, zodat je met een gerust hart bij ons terecht kunt. Aarzel niet te lang en laat het sterretje in je voorruit snel en vakkundig repareren door ons ervaren team. Jouw veiligheid en tevredenheid staan bij ons voorop!

Schadeherstel Apeldoorn

Voor welke vorm van autoschade dan ook, kun je vertrouwen op A.A.S. HTH Hagen Autoschade. We hebben meerdere opties om schade bij ons te melden. Je kunt eenvoudigweg online je schade melden, of je bent van harte welkom om persoonlijk langs te komen. Als je de voorkeur geeft aan een prijsindicatie voordat je verder gaat, aarzel dan niet om een vrijblijvende prijsopgave aan te vragen!

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel