Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Heuvelland Schadeherstel

Autoschadeherstel specialist in Margraten

Klanttevredenheid 9.3
Contactgegevens

Aan de Fremme 17
6269 BK Margraten

043 - 458 9898
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Heuvelland Schadeherstel

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Margraten

Heeft u een deuk of lakschade? Of een complexe autoschade na een ongeval? Dat is vervelend! A.A.S. Heuvelland Schadeherstel in Margraten weet hier gelukkig wel raad mee. Of u nu veel of weinig schade aan uw voertuig heeft, wij repareren dit graag. U kunt bij ons terecht voor autoschade, maar ook voor herstel van uw motorfiets of scooter. We hebben desgewenst vervangend vervoer voor u.

Autoschade geeft vaak stress. Al was het maar vanwege het afwikkelen van de schade bij uw verzekeraar. Wij nemen u deze zorg graag uit handen. Deze service is dan ook bij onze prijs inbegrepen. Lukt het u niet om uw beschadigde voertuig naar ons te brengen of op te halen? Dat is geen enkel probleem. Dan regelen wij dat uw voertuig wordt opgehaald en dat u geen omkijken meer heeft naar de reparatie, terwijl wij uw auto herstellen.

Autoruitschade Margraten

Niemand zit te wachten op autoruitschade. Belangrijk is het wel dat u niet doorrijdt met schade aan uw voorruit. Zelfs ruitschade als een sterretje of barst dient u tijdig te laten herstellen. Wist u dat een autoruit vaak helemaal niet vervangen hoeft te worden bij schadeherstel? Dankzij nieuwe technieken en materialen kunnen onze professionele schadeherstellers beschadigde ruiten eenvoudig repareren met bijvoorbeeld harsinjecties. 

Heeft u een verzekering voor autoruitschade? Dan is onze herstelservice gratis. Weet u niet precies hoe u verzekerd bent? Dan zoeken wij dit graag voor u uit.

Schadeherstel Margraten

Bij kleine schades aan uw voertuig is het schadeherstel meestal binnen een dag opgelost. Bij een grote schades hoort u vooraf hoelang u uw voertuig kwijt bent. Dankzij A.A.S. Heuvelland Schadeherstel in Margraten gaat u gegarandeerd weer snel en veilig de weg op.

Heeft u schade? Meld deze dan eenvoudig online of via de telefoon. 

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel