Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Herder Autoschade

Al meer dan 25 jaar autoschade specialist!

Klanttevredenheid 8.8
Contactgegevens

Kapelhoek 2
3833 BW Leusden

033 - 432 0878
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Herder Autoschade

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Leusden

Heeft u schade? En bent op zoek naar een snelle en vakkundige oplossing voor uw voertuig? Maak dan kennis met de professionele dienstverlening van A.A.S. Herder Autoschade in Leusden. Wij handelen elke autoschade netjes af. Dankzij ons enthousiaste team vakmensen en de allernieuwste technieken bent u verzekerd van een prettige en vooral vakkundige dienstverlening. Gratis vervangend vervoer is bij onze service inbegrepen.

Ons autoschadeherstelbedrijf is specialist in het herstel van alle soorten schades. We repareren schade aan uw auto, motor, scooter, caravan en camper. In onze werkplaats maken we gebruik van de allernieuwste technieken op krassen, lakschade of deuken. Dankzij onze vakmensen én de modernste apparaten bent u dan ook gegarandeerd van een kwalitatieve oplossing.

Autoruitschade Leusden

Doorrijden met een ster of barst in de voorruit is allesbehalve verstandig. Laat dit dan ook zo snel mogelijk herstellen bij A.A.S. Herder Autoschade in Leusden. Vaak is een nieuwe autoruit helemaal niet nodig om weer veilig de weg op te kunnen. We lossen dit probleem geheel volgens de veiligheidseisen op met speciale injecteerbare hars.

Heeft u een verzekering voor autoruitschade? Dan is onze glasservice helemaal gratis. Weet u niet goed hoe het zit? Dan zoeken we dit graag voor u uit.

Schadeherstel Leusden

Bij A.A.S. Herder Autoschade in Leusden is de afwikkeling met de verzekeraar inbegrepen. Zo kunt u zorgeloos de schade achter u laten. Blijf dus niet rondrijden met autoschade. De oplossing is dichtbij én simpel. Denk aan uitdeuken zonder te spuiten, het corrigeren van steenslag of diverse reparaties binnen één dag klaar tegen een vaste prijs. Maak direct via een afspraak. Dat kan via de website of per telefoon.

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop
  • Meer dan 25 jaar schadeherstel specialist

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel