Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Hans van Mierlo Autoschade Waalwijk

Al meer dan 40 jaar specialist in auto(ruit)schade!

Klanttevredenheid 9.0
Contactgegevens

Irenestraat 1a
5141 GJ Waalwijk

0416 - 651 100
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Hans van Mierlo Autoschade Waalwijk

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Waalwijk

Heeft u autoschade en zoekt u een schadehersteller in Waalwijk? Dan zit u bij A.A.S. Hans van Mierlo Autoschade Waalwijk helemaal goed. Wij bieden u een snelle en vakkundige service mét een glimlach. Daarnaast handelen we netjes alle administratieve zaken met uw verzekering af. 

A.A.S. Hans van Mierlo Autoschade Waalwijk is al ruim 40 jaar een begrip in Waalwijk. Dat komt door onze professionele schadeherstelservice. We passen in ons werk de allernieuwste technieken en materialen toe. Daardoor draaien we onze hand niet om voor een complexe schade na een aanrijding of ongeval. Maar ook een eenvoudige deuk of kras lossen we graag voor u op. Zo corrigeren we steenslag of hagelschade en deuken we uit zonder spuiten. Waar u ook voor komt; we brengen uw voertuig altijd in oorspronkelijke staat terug. U kunt bij ons rekenen op een perfect resultaat. 

Autoruitschade Waalwijk

Autoruitschade, zoals een sterretje of barst, dient u direct te laten herstellen vanwege uw eigen veiligheid. Helaas zien we soms in onze werkplaats ook het resultaat van een voertuig waarmee iemand ondanks ruitschade toch doorreed. We benadrukken dat een kleine ruitschade grote problemen kan geven. 

Bij A.A.S. Hans van Mierlo Autoschade Waalwijk maken we onder meer gebruik van speciale hars die we in de beschadiging op de ruit injecteren. Hierdoor herstellen we ruitschade snel en goed en kunt u de kosten voor een nieuwe autoruit besparen. Is de schade onherstelbaar? Dan plaatsen we een nieuwe ruit. Als u verzekerd bent, is onze service gratis. We zoeken dit uiteraard voor u uit.

Schadeherstel Waalwijk

Blijf niet rondrijden met autoschade. De oplossing is dichtbij. We herstellen schades vaak binnen één dag en tegen een vaste prijs. Een afspraak maakt u eenvoudig online. Bellen kan natuurlijk ook!

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop
  • Al 40 jaar specialist in auto(ruit)schade

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel