Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. De Dames van Hurkmans

Voor en dóór vrouwen (en mannen)!

Klanttevredenheid 8.9
Contactgegevens

Afrikalaan 1a
5232 BD Den Bosch

073 - 711 0421
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. De Dames van Hurkmans

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Den Bosch

Heeft u autoschade en zoekt u een schadehersteller in Den Bosch? Dan bent u bij A.A.S De Dames van Hurkmans op het juiste adres. Wij bieden u een snel en vakkundige service. Daarnaast handelen we zaken rondom de verzekering ook af. Ook bieden wij (gratis) vervangend vervoer aan.

Bij A.A.S. De Dames van Hurkmans draaien onze dames (en heren) hun hand niet om voor een deuk, kras of complexe schade aan uw auto, scooter of motor. Dankzij de vakkennis van onze professionals behoren krassen, lakschade of deuken snel tot het verleden. Wij passen in ons werk de allernieuwste technieken en materialen toe. Zo voeren we eenvoudig en snel diverse reparaties, corrigeren we steenslag of hagelschade of deuken we uit zonder spuiten. Dankzij onze kwalitatieve oplossingen brengen we uw voertuig weer in oorspronkelijke staat terug. 

Autoruitschade Den Bosch

Heeft u autoruitschade en wilt u de ster of barst in uw autoruit laten herstellen? Dan helpen we u graag. Bij A.A.S. De Dames van Hurkmans maken we gebruik van speciale hars die we in de ruit injecteren. Hierdoor is de ruitschade of breuk snel en goed hersteld en kunt u de kosten voor een compleet nieuwe ruit besparen. Blijkt de schade onherstelbaar, dan plaatsen we uiteraard een nieuwe autoruit. Als u verzekerd bent voor autoruitschade is onze service gratis. We zoeken dit graag voor u uit.

Schadeherstel Den Bosch

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Met de juiste voorzorgsmaatregelen voorkomt u echter een boel problemen. Blijf dus niet rondrijden met autoschade. De oplossing is ook dichtbij dankzij A.A.S. De Dames van Hurkmans. We herstellen vaak binnen één dag en tegen een vaste prijs de schade aan uw auto, motor of scooter. Van dashboardschade en krassen tot kapotte koplampen en deuken. Een afspraak maakt u eenvoudig online. Graag tot ziens!

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop
  • Door en vóór vrouwen (en mannen)

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel