Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Bosman & Kalis Schadeherstel

Professioneel schadeherstelbedrijf in Strijen

Klanttevredenheid 9.1
Contactgegevens

Handelstraat 20
3291 CB Strijen

078 - 674 1200
Stuur een e-mail

Openingstijden
ma 07:30- 17:30
di 07:30- 17:30
wo 07:30- 17:30
do 07:30- 17:30
vr 07:30- 17:30
za 09:00- 12:00
zo gesloten
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Bosman & Kalis Schadeherstel

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Strijen

Zoekt u een schadeherstelbedrijf in Strijen voor uw autoschade? Dan helpt A.A.S. Bosman & Kalis Schadeherstel in Strijen u graag. We staan bekend als vakkundige en snelle dienstverlener voor alle soorten schades aan auto’s, motoren, scooters, campers,

Onze vakmensen herstellen elke dag vele soorten schades. Dus of u nu met een kleine deuk of grote schade komt; wij staan direct voor u klaar. Ook helpen we bij de afwikkeling van de schade bij uw verzekering. Zo kunt u zorgeloos uw dagprogramma voortzetten, terwijl wij uw voertuig repareren. U kunt bij ons gebruik maken van (gratis) vervangend vervoer. Komt het u beter uit als we uw wagen ergens ophalen en weer terugbrengen? Dan doen we dat graag!

Autoruitschade Strijen

Bij een sterretje in uw ruit is het van belang dat u zo snel mogelijk deze schade laat herstellen. Door temperatuurschommelingen kan een ster, hoe groot of klein ook, al snel een grote barst veroorzaken. Bij A.A.S. Bosman & Kalis Schadeherstel in Strijen lossen we elke soort schade aan uw autoruit op. De ene keer met een harsinjectie, de andere keer met een andere specialistische techniek. Met een verzekering tegen autoruitschade hoeft u niets te betalen voor onze service. Uiteraard zoeken we dit graag voor u uit.

Schadeherstel Strijen

Wat voor schade u ook aan uw auto heeft, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Meld uw schade als u alles direct netjes wilt laten herstellen. Dan plannen we uw voertuig zo snel mogelijk in en kunt u zorgeloos door met uw dagelijkse zaken.

Via onze site meldt u eenvoudig uw schade aan. Bellen kan natuurlijk ook!

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade online melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar FOCWA garantie
  • (Gratis) Vervangend vervoer
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden
5

24 april 2022

Het schadeherstel, een ruit vervangen, kon snel geregeld worden. De zij-strippen van de voorruit waren bij het vervangen van de voorruit niet goed gemonteerd, waardoor wij , in het weekend na het vervangen van de voorruit, op de snelweg een strip verloren en deze over de snelweg waaide. Hierop terug gegaan naar het schadeherstelbedrijf. Hier werd geconstateerd dat de andere strip ook niet goed vast zat en dat dit voorkomen had kunnen worden. Dit moest natuurlijk door het schadeherstelbedrijf worden opgelost. Ze zouden er voor gaan zorgen en contact opnemen wanneer de nieuwe strip binnen was bij het schadeherstelbedrijf en deze gemonteerd kon worden. Na enkele weken zelf maar langs gegaan of er al wat bekend was. O jaa, was het antwoord, die C5, we gaan er voor zorgen. Om een lang verhaal kort te maken, 3 maanden verder, communicatie vanuit het schadeherstelbedrijf om te huilen, (lees geen communicatie, moest steeds van onze kant komen, meerdere tegenstrijdige boodschappen, zoals het is besteld, het is niet meer te krijgen, we zijn op zoek, steeds coulant geweest vanuit onze kant, heb ik toch duidelijk gemaakt dat ik nu andere stappen ga ondernemen als het binnen zeer korte termijn iet opgelost kan worden, en wonder boven wonder, opeens waren er 2 stript beschikbaar en was het binnen een week geregeld. Kortom, bij een fout vanuit het schadeherstelbedrijf voelde ik me achteraf aardig aan het lijntje gehouden, tot ik andere stappen wilde ondernemen. Achteraf, na 3 maanden, is de fout van het schadeherstelbedrijf alsnog netjes hersteld.

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel