Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Autoschadespecialist De Kiefte

Familiebedrijf sinds 1994!

Klanttevredenheid 9.3
Contactgegevens

Venneslatweg 3
7151 HD Eibergen

0545 - 474 545
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Autoschadespecialist De Kiefte

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Eibergen

Heeft u schade? Zoekt hiervoor naar een vakkundige oplossing? Maak dan kennis met de professionele dienstverlening van A.A.S. Autoschadespecialist De Kiefte in Eibergen. Wij handelen elke autoschade zorgvuldig af. Ons enthousiaste team vakmensen werkt met de allernieuwste technieken. Hierdoor bent u verzekerd van een prettige en vooral goede dienstverlening. Gratis vervangend vervoer is bij onze schadeherstelservice inbegrepen.

Ons autoschadeherstelbedrijf is gespecialiseerd in alle denkbare schades aan voertuigen. We herstellen overigens ook schade aan motorfiets, scooter, caravan en camper. We maken in onze werkplaats gebruik van moderne hersteltechnieken op deuken, krassen en lakschade. U bent dan ook gegarandeerd van een kwalitatieve oplossing, zoals: uitdeuken zonder spuiten, corrigeren van steenslag of diverse reparaties binnen één dag klaar tegen een vaste prijs. 

Autoruitschade Eibergen

Rijdt u rond met een sterretje of barst in de voorruit? Dat is riskant. Laat dit zo snel mogelijk herstellen. We lossen dit probleem geheel volgens de veiligheidseisen op met speciale injecteerbare hars. Hierdoor is vaak helemaal geen nieuwe autoruit nodig om weer veilig de weg op te kunnen.

Heeft u verzekering voor autoruitschade? Dan is onze reparatieservice helemaal gratis. Weet u niet precies hoe dit zit? Dan zoeken we dit graag voor u uit.

Schadeherstel Eibergen

Bij A.A.S. Autoschadespecialist De Kiefte in Eibergen wikkelen we alles netjes met de verzekeraar af. Zo kunt u zorgeloos de schade achter u laten. Blijf niet rondrijden met autoschade. De oplossing is dichtbij én simpel. Maak direct via een afspraak via de website, of bel ons.

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop
  • Familiebedrijf sinds 1994

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel