Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Autoschade van Jaarsveld

Familiebedrijf sinds 1933!

Klanttevredenheid 9.0
Contactgegevens

Rolweg 7
4104 AV Culemborg

0345 - 530 620
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Autoschade van Jaarsveld

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Culemborg

Een deuk of Lakschade? Of een complexe autoschade na een ongeval? Dat is vervelend! A.A.S. Autoschade van Jaarsveld in Culemborg weet hier gelukkig wel raad mee. Of u nu veel of weinig schade heeft, wij repareren uw voertuig graag én goed. U kunt bij ons terecht voor autoschade, maar ook voor het herstel van uw motorfiets, scooter, caravan of camper. We hebben desgewenst vervangend vervoer voor u.

Autoschade geeft vaak stress vanwege de kosten en het afwikkelen van de schade bij uw verzekeraar. Deze zorg nemen wij u graag uit handen. Lukt het u niet om uw voertuig naar onze werkplaats te brengen of na herstel weer op te halen? Dat is geen enkel probleem. Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. Zo heeft u geen omkijken meer naar de reparatie, terwijl wij uw auto herstellen.

Autoruitschade Culemborg

Niemand zit te wachten op autoruitschade. Belangrijk is het wel dat u niet doorrijdt met een sterretje of barst in uw voorruit. Deze dient u vanwege uw veiligheid direct te laten herstellen. Wist u dat een autoruit vaak helemaal niet vervangen hoeft te worden bij schadeherstel? Dankzij nieuwe technieken en materialen kunnen onze schadeherstellers beschadigde ruiten moeiteloos repareren met bijvoorbeeld harsinjecties. 

Bent u verzekerd voor autoruitschade? Dan is onze herstelservice gratis. Weet u niet hoe u verzekerd bent? Dan zoeken wij voor u uit.

Schadeherstel Culemborg

Bij kleine schades aan uw voertuig is het schadeherstel meestal binnen een dag opgelost. Bij een grote schades hoort u van ons vooraf altijd hoelang u uw voertuig kwijt bent. Dankzij A.A.S. Autoschade van Jaarsveld in Culemborg gaat u gegarandeerd weer snel en veilig de weg op.

Heeft u schade? Meld deze dan online of telefonisch. We plannen uw voertuig dan zo spoedig mogelijk in voor schadeherstel.

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop
  • APK-keuringen en onderhoud mogelijk
  • Familiebedrijf sinds 1933

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel