Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Autoschade Roggeveld

Kwalitatief & hoogwaardig schadeherstel!

Klanttevredenheid 9.1
Contactgegevens

Ceintuurbaan Noord 116a
9301 NZ Roden

050 - 501 9285
Stuur een e-mail

Wij zijn nu geopend!
Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Autoschade Roggeveld

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Roden

Heeft u autoschade? En zoekt u een schadehersteller in Roden? Dan bent u bij schadehersteller A.A.S. Autoschade Roggeveld in Roden aan het juiste adres. Wij bieden u een snelle en vakkundige service. Ook handelen we alle administratieve zaken netjes af met uw verzekeraar. 

A.A.S. Autoschade Roggeveld is al jaren een betrouwbare schadehersteller. Dat komt door onze professionele service. U kunt bovendien rekenen op een klantvriendelijke houding. We passen in ons werk de allernieuwste technieken en materialen toe. We draaien onze hand niet om voor een complexe schade na een ongeval of aanrijding. Ook een kras of klein deukje lossen we graag voor u op. We corrigeren steenslag of hagelschade en deuken uit zonder spuiten. Met welke schade u ook langskomt; We brengen uw voertuig in de oorspronkelijke staat terug. U kunt rekenen op een perfect resultaat. 

Autoruitschade Roden

Autoruitschade, zoals een ster in uw raam of barstje, dient u direct te laten herstellen. Helaas zien we in onze werkplaats soms ook een voertuig waarmee iemand ondanks ruitschade toch doorreed. Met alle gevolgen van dien. We benadrukken dat kleine ruitschade grote problemen kan geven. Kies voor uw eigen veiligheid en laat de beschadiging meteen herstellen.

Bij A.A.S. Autoschade Roggeveld gebruiken we speciale hars in de beschadiging op de ruit. Dankzij deze injectie herstellen we ruitschade snel en goed. Zo kunt u zich de kosten voor een nieuwe autoruit besparen. Is de ruitschade onherstelbaar? Dan plaatsen we een nieuwe ruit. Als u verzekerd bent, is onze autoruitschadeservice gratis. Dit zoeken we uiteraard graag voor u uit.

Schadeherstel Roden 

We herstellen schades vaak binnen één dag en tegen een vaste prijs. Blijf niet rondrijden met autoschade. De oplossing is dichtbij en een afspraak voor schadeherstel maakt u eenvoudig online. Bellen kan natuurlijk ook!

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Tesla Approved Body Shop
  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel