Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Autoschade Nistelrode

Allround schadeherstelspecialist in Nistelrode!

Klanttevredenheid 8.9
Contactgegevens

De Oude Ros 20
5388 PM Nistelrode

0412 - 612 870
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Autoschade Nistelrode

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Nistelrode

Heeft u autoschade? Dat is vervelend. Gelukkig helpen we u bij A.A.S. Autoschade Nistelrode weer snel op weg. We beschikken over de juiste mensen en middelen en handelen alle herstelkosten direct af met uw verzekeraar. Zo heeft u geen omkijken naar de afwikkeling van uw autoschade en bent u verzekerd van de juiste oplossing voor uw autoschade. U kunt bij ons ook terecht voor motor- en scooter, caravan- of camperschade.

Onze werkplaats staat bekend om de nette en professionele afwikkeling. Dat komt doordat wij u als klant centraal stellen. We repareren uw voertuig snel en vakkundig, omdat we begrijpen dat u ook weer snel en veilig de weg op wilt. Of u nu komt voor de reparatie voor een deuk of kras, restauratie van autolak, het uitdeuken van een bumper of een grote schade. Wij doen er alles aan om uw wagen weer in oorspronkelijke staat te herstellen. 

Autoruitschade Nistelrode

Bij ruitschade is snel handelen gewenst. Een kleine sterretje door steenslag of hagel kan door weersomstandigheden of trillingen op het wegdek al snel een grote barst worden. In beide gevallen lossen we de autoruitschade vakkundig op. Als u verzekerd bent, hoeft u meestal niets te betalen voor de reparatie. We zoeken dit graag voor u uit.

Schadeherstel Nistelrode

Voor elke soort schade aan uw voertuig bent u bij A.A.S. Autoschade Nistelrode aan het juiste adres. Heeft u geen tijd om uw auto weg te brengen of op te halen? Dan leveren we deze voor u op de gewenste locatie af. U kunt bij ons terecht voor (gratis) vervangend vervoer.

Wilt u het schadeherstel van uw voertuig goed en vakkundig laten afhandelen? Meld uw schade dan dan zo snel mogelijk via onze site of per telefoon. Dan plannen we uw voertuig zo snel mogelijk in. 

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel