Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Autoschade Herstel Van Veen

Veilig en kwalitatief autoschadeherstel!

Klanttevredenheid 9.1
Contactgegevens

Zendmastweg 4
9405 CE Assen

0592 - 461 139
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Autoschade Herstel Van Veen

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Assen

Heeft u autoschade en bent u in de omgeving van Assen op zoek naar een snelle en vakkundige oplossing? Wees dan welkom bij A.A.S. Autoschade Herstel Van Veen. Wij handelen uw schade netjes en adequaat af. Ons enthousiaste team van vakmensen maakt gebruik van de allernieuwste technieken. Daardoor bent u in ons autoschadeherstelbedrijf verzekerd van een professionele en goede dienstverlening. Bij onze service is (gratis) vervangend vervoer inbegrepen.

Ons bedrijf is al 20 jaar hét adres voor veilig en kwalitatief autoschadeherstel. Bij ons behoren krassen, lakschade of deuken al snel tot het verleden. Dankzij onze moderne apparaten en vakmensen bent u gegarandeerd van een kwalitatieve oplossing. Denk aan het corrigeren van steenslag, uitdeuken zonder spuiten of diverse reparaties binnen één dag klaar tegen een vaste prijs. We herstellen schade aan uw auto, motorfiets of scooter

Autoruitschade Assen

Rondrijden met een sterretje of barst in de voorruit is risicovol. Door trillingen van het wegdek of temperatuurschommelingen kan de autoruit ineens barsten. Laat dit dan ook zo snel mogelijk herstellen bij A.A.S. Autoschade Herstel Van Veen. Wist u dat er vaak niet eens een nieuwe autoruit nodig is om weer veilig op weg te kunnen? We lossen dit probleem netjes en volgens de veiligheidseisen op met speciale injecteerbare hars. Als u verzekerd bent voor autoruitschade dan is onze service helemaal gratis. We zoeken dit graag voor u uit.

Schadeherstel Assen

Schadeherstel aan uw voertuig is meestal via uw verzekering gedekt. Weet u niet hoe u dit geregeld heeft? Dan zoeken we dit graag voor u uit. Bij onze service is de afwikkeling met de schadeverzekeraar inbegrepen. Zo kunt u zorgeloos de schade achter u laten. Rijd dus niet onnodig rond met autoschade. De oplossing is dichtbij én simpel. Maak direct via onze website een afspraak. Bellen kan uiteraard ook.

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop
  • Kwaliteit staat hoog in het vaandel

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel