Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Autoschade Henk Nijkamp

Al 35 jaar specialist in autoschade!

Klanttevredenheid 9.0
Contactgegevens

De Meente 19
8121 EV Olst

0570 - 563 434
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Autoschade Henk Nijkamp

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Olst

Zoekt u snel een betaalbare oplossing voor uw autoschade? Laat A.A.S. Autoschade Henk Nijkamp in Olst u dan helpen bij het vakkundig herstel. Of u nu grote of kleine schades heeft aan uw auto, autoruit, motor, scooter, caravan of camper, wij repareren ze allemaal!

Onze vriendelijke vakmensen denken graag met u mee. Zo zorgen we voor de afwikkeling van uw schade met de verzekering en regelen (gratis) vervangend vervoer. Wij werken verder met de allernieuwste materialen en technieken, waardoor uw voertuig gegarandeerd de best mogelijke behandeling krijgt. We doen er alles aan om uw voertuig weer snel en veilig op weg te krijgen.

Verantwoordelijk ondernemen is voor Autoschade Henk Nijkamp geen registratie, maar onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering. Het bedrijf is dan ook aangesloten bij de Stichting Duurzaam Ondernemen.

Autoruitschade Olst

Een barst of een sterretje in uw voorruit? Balen! Blijf vooral niet doorrijden, maar onderneem direct actie. Kies een professionele en betaalbare oplossing. Doordat we met harsinjecties werken, hoeft uw autoruit niet direct vervangen te worden. 

Autoruitschade herstellen kost vaak helemaal niets doordat de verzekering de schade dekt. Weet u niet zeker of uw autoverzekering ook ruitschade dekt? Dan zoeken we dat voor u uit.

Schadeherstel Olst

Bij A.A.S. Autoschade Henk Nijkamp in Olst lossen we kleine schades doorgaans binnen een dag op. Bij grote schades maken we vooraf duidelijke afspraken over de duur van het schadeherstel en de aard van onze werkzaamheden. U kunt gebruik maken van onze haal- en brengservice. 

Voorkom extra kosten en meld uw schade direct. Bij A.A.S. Autoschade Henk Nijkamp in Olst maakt u eenvoudig online een afspraak of kunt u bellen.

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop
  • Al 35 jaar specialist in autoschade

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel