Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Autoschade De Jong

Al meer dan 50 schadeherstelspecialist!

Klanttevredenheid 9.0
Contactgegevens

Leeuwarderstraatweg 151
8441 PK Heerenveen

0513 - 671 333
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Autoschade De Jong

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Heerenveen

Heeft u autoschade? Kom dan naar A.A.S. Autoschade De Jong in Heerenveen. We repareren uw voertuig snel en vakkundig. Of u nu grote schade heeft door een aanrijding of een kleine parkeerdeuk onze vakmensen staan altijd voor u klaar. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor schadeherstel aan uw motorfiets, vrachtwagen, scooter, caravan of camper? 

Het is natuurlijk vervelend als u tijdelijk niet over uw voertuig kunt beschikken, omdat deze bij ons autoschadeherstelbedrijf gerepareerd wordt. Gelukkig hebben we voor u een ruim aanbod vervangend vervoer. Ook helpen we u met de afwikkeling van de schadepost bij uw verzekeraar. Zo kunt u zorgeloos uw dagelijkse zaken voortzetten, terwijl wij u auto repareren. Komt het u beter uit als we uw voertuig ophalen en weer terugbrengen? Dan regelen we dat graag. 

 Autoruitschade Heerenveen

Met een ster in uw voorruit of andere autoruitschade is het belangrijk dat u niet blijft doorrijden. Vaak hoeft bij uitschrabde een autoruit helemaal niet vervangen te worden, maar kunnen onze schadeherstellers de beschadigde ruit eenvoudig herstellen met bijvoorbeeld een harsinjectie. Wat voor autoruitschade u ook wilt laten repareren, we staan bij A.A.S. Autoschade De Jong in Heerenveen altijd voor u klaar. Als u verzekerd bent tegen autoruitschade, hoeft u vaak niets te betalen voor onze service. We zoeken dit uiteraard graag voor u uit.

Schadeherstel Heerenveen

Schadeherstel hebben we bij kleine schades binnen een dag opgelost. Bij grote schades maken we vooraf altijd een inschatting hoelang u uw voertuig kwijt bent. Onze vakmensen gebruiken de nieuwste technologieën om uw voertuig weer helemaal te herstellen. Zo kunt u weer snel en veilig de weg op.

 Wilt u een afspraak inplannen om schade aan uw voertuig te laten herstellen? Maak dan een afspraak via de website of bel ons.

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop
  • Al meer 50 jaar schadeherstelspecialist

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel