Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Autoschade Bluekens B.V.

Het gaat er niet om hoe goed wij zijn, maar hoe tevreden u bent

Klanttevredenheid 9.0
Contactgegevens

Ettensebaan 17c
4812 XA Breda

076 - 522 3344
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Autoschade Bluekens B.V.

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

A.A.S. Autoschade Bluekens

Autoschade Bluekens B.V. is een echt familiebedrijf waar alles draait om kwaliteit, vakmanschap, passie, respect en vertrouwen. Ons bedrijf heeft meerdere dealerlocaties in Noord-Brabant en een schadeherstelbedrijf aan de Ettensebaan in Breda. Het gaat er niet om hoe goed wij zijn, maar hoe tevreden jij bent!

Autoschade Breda

Bij A.A.S. Autoschade Bluekens lossen we jouw schades snel en professioneel op, vaak al binnen één dag! Of het nu gaat om een kleine deuk of een grote schade, onze vakmensen staan direct voor je klaar. Met onze expertise en efficiënte service kun jij je dag zorgeloos voortzetten, terwijl wij jouw voertuig vakkundig repareren. Daarnaast helpen we je graag bij het afhandelen van de schade met de verzekeraar, zodat je daar geen omkijken naar hebt. Wij regelen het voor je, terwijl jij zonder zorgen verder kunt. Bovendien bieden we de mogelijkheid van (gratis) vervangend vervoer, zodat je altijd mobiel blijft. Geen tijd om je wagen naar ons te brengen? Geen probleem! We halen je auto graag op en brengen deze na reparatie weer netjes terug. Zo maken we het jou zo gemakkelijk mogelijk.

Autoruitschade Breda

Wanneer je een sterretje in je autoruit hebt, is het van groot belang om dit zo snel mogelijk te laten herstellen. Een sterretje kan namelijk snel doorscheuren, vooral door temperatuurschommelingen. Bij A.A.S. Autoschade Bluekens zijn we gespecialiseerd in het oplossen van allerlei soorten autoruitschade. We bieden verschillende methoden aan, waaronder harsinjectie, om jouw autoruit weer in perfecte staat te herstellen. Als je verzekerd bent tegen autoruitschade, is er vaak geen eigen bijdrage vereist voor onze service. We helpen je graag bij het uitzoeken van je verzekeringsdekking, zodat je met een gerust hart bij ons terecht kunt. Wacht niet te lang en laat je sterretje in de voorruit snel en vakkundig repareren door ons ervaren team. Jouw veiligheid en tevredenheid staan bij ons voorop!

Schadeherstel Breda

Voor elke schade aan je auto ben je bij A.A.S. Autoschade Bluekens aan het juiste adres. Je kunt schade op diverse manieren bij ons melden. Je kunt de schade volledig digitaal melden via bovenstaande knop of je kunt bij ons langskomen voor een fysieke intake van de auto. Liever eerst een prijsindicatie zodat je weet waar je aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsopgave aan!

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop
  • Al 65 jaar een familiebedrijf

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel