Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Autoschade Berghorst

Dé autoschadespecialist in Heerde en omgeving!

Klanttevredenheid 9.1
Contactgegevens

Molenweg 9
8181 BJ Heerde

0578 - 691 199
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Autoschade Berghorst

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Heerde

Heeft u schade opgelopen na een aanrijding? Of wilt u af van een lelijke deuk of een kras op uw voertuig? Welke autoschade u ook heeft: kom naar A.A.S. Autoschade Berghorst in Heerde voor een snelle en vakkundige reparatie. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor schadeherstel aan uw motorfiets, vrachtwagen, scooter, caravan of camper?

Het is altijd vervelend als u tijdelijk uw voertuig kwijt bent, omdat deze bij ons gerepareerd wordt. Gelukkig hebben we vervangend vervoer. Ook helpen we met de afwikkeling van de schade bij uw verzekering. Zo kunt u zorgeloos uw dagelijkse gang voortzetten, terwijl wij u auto repareren. Komt het u beter uit als we uw voertuig ophalen en weer terugbrengen? Dan regelen we dat!

Autoruitschade Heerde

Een sterretje in uw ruit? Vervelend zeg. Goed dat u ons heeft gevonden. Wij repareren namelijk elke autoruitschade. We maken hiervoor gebruik van moderne technieken, zoals een harsinjectie. Zo heeft u een veilige oplossing en hoeft u niet meteen een complete voorruit te laten vervangen. Dit scheelt toch weer in de reparatiekosten. Als u verzekerd bent tegen autoruitschade, hoeft u vaak niets te betalen voor onze service. We zoeken dit uiteraard graag voor u uit.

Schadeherstel Heerde

Schadeherstel bij kleine schades duurt meestal een dag. Bij grote schades maken we vooraf een inschatting hoelang u uw voertuig kwijt bent. Wij werken uitsluitend met opgeleide vakmensen en gebruiken de nieuwste technologieën om uw voertuig weer helemaal te herstellen. Zo kunt u weer snel en veilig de weg op.

Wilt u een afspraak inplannen om schade aan uw voertuig te laten herstellen?Maak dan een afspraak via de website of bel ons.

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel