Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Auto Hoogenboom Schadeherstel Spijkenisse

Specialist in autoschade!

Klanttevredenheid 8.6
Contactgegevens

Maaswijkweg 7
3203 LG Spijkenisse

0181 – 65 06 75
Stuur een e-mail

Wij zijn nu geopend!
Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Auto Hoogenboom Schadeherstel Spijkenisse

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

A.A.S. Auto Hoogenboom Spijkenisse

Auto Hoogenboom staat in de regio Rotterdam-Rijnmond bekend als merkdealer van merken zoals Volkswagen en Skoda, maar heeft ook 2 schadeherstelbedrijven waarvan een in Spijkenisse. Wij staan voor je klaar bij autoschade of autoruitschade en doen er alles aan om je zo snel mogelijk weer veilig op weg te helpen en te ontzorgen bij de financiële afwikkeling van de schade. Meld schade eenvoudig via bovenstaande knoppen of kom bij ons langs voor een fysieke intake.

Autoschade Spijkenisse

Heb je autoschade en ben je op zoek naar een betrouwbare autoschadehersteller in Spijkenisse en omgeving? Zoek niet verder! Bij A.A.S. Auto Hoogenboom Spijkenisse kunnen we jou met al je wensen helpen. Bij ons kun je rekenen op hoogwaardig schadeherstel. We maken gebruik van de nieuwste apparatuur en werken alleen met ervaren schadeherstellers. Of het nu gaat om lakschade, deuken of krassen, we hanteren de meest geavanceerde technieken. Daarnaast regelen we de herstelkosten direct met jouw autoverzekering en bieden we jou vervangend vervoer aan. Zo maken we het hele proces zo gemakkelijk en zorgeloos mogelijk voor jou. Vertrouw op A.A.S. Auto Hoogenboom Spijkenisse voor vakkundig schadeherstel en uitstekende service.

Autoruitschade Spijkenisse

Heb je een sterretje in je autoruit ontdekt? Aarzel dan niet en laat dit zo snel mogelijk repareren, want een sterretje kan snel doorscheuren, vooral bij temperatuurschommelingen. Bij A.A.S. Auto Hoogenboom Spijkenisse zijn we gespecialiseerd in het oplossen van allerlei soorten autoruitschade. We bieden verschillende herstelmethoden aan, waaronder harsinjectie, om jouw autoruit weer in perfecte staat te herstellen.

Als je verzekerd bent tegen autoruitschade, hoef je meestal geen eigen bijdrage te betalen voor onze service. We helpen je graag bij het uitzoeken van je verzekeringsdekking, zodat je met een gerust hart bij ons terecht kunt. Wacht niet te lang en laat ons ervaren team je sterretje in de voorruit snel en vakkundig repareren. Jouw veiligheid en tevredenheid hebben bij ons de hoogste prioriteit!

Schadeherstel Spijkenisse

Voor alle soorten autoschade kun je vertrouwen op A.A.S. Auto Hoogenboom Spijkenisse. We bieden diverse manieren om schade bij ons te melden. Je kunt gebruikmaken van onze handige digitale meldknop hierboven, of je kunt persoonlijk bij ons langskomen voor een fysieke inspectie van je auto. Wil je graag eerst een prijsindicatie voordat je een beslissing neemt? Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsopgave aan!

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel