Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Van Willegen Autoschade

Schadeherstelspecialist sinds 1967!

Klanttevredenheid 8.7
Contactgegevens

Productiestraat 5
4283 JM Giessen

0183 - 442 196
Stuur een e-mail

Openingstijden
ma 07:45- 17:45
di 07:45- 17:45
wo 07:45- 17:45
do 07:45- 17:45
vr 07:45- 17:45
za op afspraak
zo gesloten
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Van Willegen Autoschade

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Giessen

Een deuk, kras of grotere autoschade? Dat is vervelend! U zoekt vast een snelle en betaalbare oplossing. Die kunnen we u bij A.A.S. Van Willegen Autoschade in Giessen zeker bieden. Wij repareren uw voertuig vakkundig en snel. Of u nu veel of weinig schade heeft. Onze enthousiaste schadeherstellers helpen u graag. Ook bij schadeherstel aan uw motor of scooter bent u bij ons aan het juiste adres. 

De kosten voor het herstel van uw autoschade regelen we altijd via uw verzekeraar. Uiteraard is (gratis) vervangend vervoer bij ons ook goed geregeld. Lukt het u niet om uw beschadigde voertuig naar onze werkplaats te brengen of weer op te halen? Geen probleem, dan zorgen wij dat uw voertuig op de gewenste plaats komt. Wij staan voor zorgeloos schade afwikkelen en maken op die manier al ruim 40 jaar onze klanten blij!

Autoruitschade Giessen

Autoruitschade vraagt om directe aandacht. Zelfs een klein sterretje of scheurtje kan al problemen veroorzaken. Voor uw eigen veiligheid is het dan ook belangrijk dat u ruitschade zo spoedig mogelijk laat herstellen. Onze schadeherstellers maken gebruik van moderne hersteltechnieken. Met harsinjecties heeft u snel en vakkundig een nette oplossing, zonder dat u de complete autoruit moet laten vervangen.

Heeft u een verzekering tegen autoruitschade? Dan hoeft u meestal niets te betalen voor onze service. Bij A.A.S. Van Willegen Autoschade in Giessen zoeken we dit graag voor u uit.

Schadeherstel Giessen

Wij lossen bij kleine schades het schadeherstel binnen een dag op. Vooraf hoort u van ons altijd hoelang u uw voertuig kwijt bent als u een schade wilt laten repareren. Met de beste materialen en mensen en grote zorgvuldigheid brengen wij uw voertuig in oorspronkelijke staat terug. Zo krijgt uw beschadigde voertuig de beste herstelbehandeling. Graag horen we waarmee we u van dienst kunnen zijn.

Meld schade direct via onze website of per telefoon. Wij zijn zes dagen per week geopend, waarvan op zaterdag uitsluitend op afspraak.

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade online melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar FOCWA garantie
  • (Gratis) Vervangend vervoer
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop
  • Schadeherstelspecialist sinds 1967
  • Moderne werkplaats

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel