Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Autoschadebedrijf Nowosielski

Hét adres voor autoschade sinds 1954

Klanttevredenheid 8.7
Contactgegevens

Schaverijstraat 71
3534 AS Utrecht

030 - 242 0839
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Autoschadebedrijf Nowosielski

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Utrecht

Heeft u autoschade en wilt u daarvoor een snelle oplossing? Wees dan welkom bij A.A.S. Autoschadebedrijf Nowosielski in Utrecht. We repareren uw voertuig snel en vakkundig. Of u nu een kleine parkeerdeuk of grote schade heeft door een aanrijding, onze vakmensen staan altijd voor u klaar. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor schadeherstel aan uw motorfiets of scooter? 

Het is natuurlijk vervelend als u tijdelijk niet over uw voertuig kunt beschikken, omdat deze hersteld moet worden. Gelukkig hebben we een ruim aanbod vervangend vervoer. Ook helpen we u met de afhandeling van de schade bij uw verzekeraar. Zo kunt u zorgeloos uw dag voortzetten, terwijl wij u auto repareren. Komt het u beter uit als we uw wagen ergens ophalen en weer terugbrengen? Ook dat regelen we graag voor u. 

Autoruitschade Utrecht

Met een ster in uw voorruit of andere autoruitschade is het belangrijk dat u niet blijft doorrijden. Vaak hoeft een autoruit helemaal niet vervangen te worden bij ruitschade, maar kunnen onze schadeherstellers de beschadigde ruit eenvoudig herstellen met bijvoorbeeld harsinjecties. Wat voor autoruitschade u ook wilt laten repareren, weet dat we bij A.A.S. Autoschadebedrijf Nowosielski in Utrecht met een glimlach voor u klaarstaan. Als u verzekerd bent tegen autoruitschade, hoeft u vaak niets te betalen voor onze service. We zoeken dit graag voor u uit.

Schadeherstel Utrecht

Schadeherstel is bij kleine schades meestal binnen een dag opgelost. Bij grote schades maken we vooraf altijd een inschatting hoe lang u uw voertuig kwijt bent. Wij zijn gespecialiseerd in vakkundig schadeherstel voor auto’s, scooters en motorfietsen. Onze vakmensen gebruiken de nieuwste technologieën om uw voertuig weer helemaal te herstellen. Zo kunt u weer snel en veilig de weg op.

Wilt u een afspraak inplannen om schade aan uw voertuig te laten herstellen? Maak dan een afspraak en ontdek waarom we al bijna 70 jaar een begrip zijn in Utrecht.

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel