Univé schadeherstel 

Schade aan uw auto, en bent u verzekerd bij Univé? Dan bent u altijd welkom bij onze A.A.S. schadeherstel bedrijven.


Univé schadeherstelbedrijf zoeken?

Heeft u schade aan uw auto en heeft u een autoverzekering bij Univé? En bent u op zoek naar een Univé schadeherstel bedrijf? Dan bent u bij A.A.S. Schadeherstel op de juiste plek. Wij zijn trotse partner van Univé en met 95 autoschadeherstelbedrijven in Nederland zijn wij altijd bij u in de buurt. Meld uw schade gemakkelijk online of zoek een vestiging in de buurt en neem telefonisch contact op. Wij helpen u graag weer op weg!

Digitaal mijn schade melden


Lees meer

Waarom een A.A.S. autoschadebedrijf?

  • Trotse partner van Univé schadeherstel 
  • Met 95 vestigingen altijd in de buurt
  • Vier jaar garantie op het herstel
  • Klanten beoordelen onze bedrijven gemiddeld met een 8,9
  • Uw auto wordt Aantoonbaar Veilig hersteld

Vind een A.A.S. autoschadeherstelbedrijf in de buurt

A.A.S. Schadeherstel is een coöperatie waarbij 95 autoschadeherstelbedrijven zijn aangesloten. Zo is er altijd wel een bedrijf bij u in de buurt!

Univé Schadeherstel 

Schade aan uw auto is nooit leuk. Helaas kan het iedereen overkomen, van kleine tot grote schades. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk weer op weg wilt zonder schade. Wij, als Univé autoschadeherstelbedrijf, herstellen alle vormen van autoschade of autoruitschade. Met schadeherstelbedrijven door heel Nederland zijn we altijd dichtbij. Wij ontzorgen u graag bij schade en nemen de gehele schade-afhandeling van u over. Dit voorkomt een hoop onnodige zorgen. Wij hanteren hoge kwaliteits- en veiligheidseisen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat alle A.A.S. schadeherstelbedrijven hoogstaande kwaliteit en service leveren.

Zoek een vestiging

Univé autoschade 

Schade aan uw auto en verzekerd bij Univé? Afhankelijk van de situatie en hoe u verzekerd bent bekijken we samen met u wie de schade gaat vergoeden. Was u betrokken bij een ongeval en bent u niet schuldig? Dan zal Univé de autoschade claimen bij de verzekeraar van de tegenpartij. Was u zelf schuldig of heeft u zelf schade veroorzaakt aan uw auto? Afhankelijk van hoe u bent verzekerd kunt u de schade claimen of betaalt u de schade (deels) zelf. Wij helpen u graag de verschillende opties op een rij te zetten. Wij hanteren hoge kwaliteits- en veiligheidseisen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat alle A.A.S. schadeherstelbedrijven hoogstaande kwaliteit en service leveren.

Wat te doen bij schade?

Schade, en nu? Als u schade heeft kan het lastig zijn om te bepalen wat nu de vervolgstappen zijn. Bekijk ons stappenplan om u op weg te helpen. U kunt de schade direct online melden via onze website of u kunt de dichtstbijzijnde vestiging bellen.

Voordelen van herstel bij een Univé schadebedrijven:

  • Gegarandeerde herstel kwaliteit: ons schadeherstel voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen van de fabrikant en wordt uitgevoerd door gekwalificeerde medewerkers. Lees meer over Aantoonbaar Veilig Herstel van A.A.S.
  • Maak gebruik van onze kosteloze haal- en brengservice. Wij halen uw auto op en nemen, indien gewenst, vervangend vervoer voor u mee.
  • Tijdens het herstel kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. U kunt kiezen voor een leenauto of een (soms elektrische) leenfiets;
  • Er geldt 4 jaar garantie op het uitgevoerde herstelwerk;
  • U betaalt geen, of een verlaagd, eigen risico (dit hangt af van uw polisvoorwaarden).

Kortom, zoekt u een Univé Schadeherstel bedrijf? Dan bent u bij A.A.S. Schadeherstel op het juiste adres. Sla een fysieke intake over en meld uw schade direct online.

A.A.S. Schadeherstel

A.A.S. is een coöperatie van schadeherstelbedrijven en heeft een landelijk gespreid netwerk van 95 vestigingen. U kunt bij A.A.S. terecht voor elke schade aan uw auto, caravan, camper, truck, motor of scooter. De bij A.A.S. aangesloten schadeherstelbedrijven zijn zelfstandige ondernemers die het als hun missie zien om u op ieder moment zo prettig en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn en uw wensen en verwachtingen te overtreffen. Onze dienstverlening wordt beoordeeld met een 8.9.

Wij helpen u weer op weg bij (auto)schade

Bent u verzekerd bij Univé schadeherstel voor autoschade? Dan kunt u terecht bij een van onze schadeherstelbedrijven om de schade aan uw auto te laten herstellen. Als Univé schadeherstelbedrijf doen wij er alles aan om u zo snel mogelijk weer zorgeloos op weg te sturen!

Heeft u autoschade?

Onze vakmensen helpen u graag

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel