Tesla Schadeherstel

Heeft u schade aan uw Tesla? Dat is erg vervelend. Wij helpen u graag weer op weg bij een van onze gecertificeerde Tesla schadeherstelbedrijven.


Heeft u schade aan uw Tesla? Dat is erg vervelend. Wij helpen u graag weer op weg bij een van onze gecertificeerde Tesla schadeherstelbedrijven, ook wel Tesla Approved Body Shops. Als schadehersteller heb je specifieke kennis nodig om een Tesla reparatie uit te voeren. Hierdoor kan kwalitatief hoogwaardig Tesla schadeherstel gegarandeerd worden. Wij zorgen ervoor dat elke schade aan uw auto in detail hersteld wordt zodat u weer snel de weg op kunt.

Digitaal mijn schade melden

Tesla reparatie bij een A.A.S. Schadeherstelbedrijf

Met 95 vestigingen door het hele land zijn wij altijd wel bij u in de buurt. U kunt bij ons terecht voor elke schade aan een (elektrische) auto, caravan, camper, truck, motor of scooter. Binnen onze coöperatie hebben wij 4 schadeherstelbedrijven die door Tesla erkend zijn als Tesla Approved Body Shop. Deze bedrijven zijn specialist in Tesla schadeherstel. U kunt schade aan uw Tesla bij elk van onze vestigingen melden. Het schadeherstelbedrijf zal bekijken of uw Tesla bij een van onze Tesla Approved Body Shops hersteld moet worden en als dit het geval is met u bespreken.

Lees meer

Vind een A.A.S. autoschadeherstelbedrijf in de buurt

A.A.S. Schadeherstel is een coöperatie waarbij 95 autoschadeherstelbedrijven zijn aangesloten. Zo is er altijd wel een bedrijf bij u in de buurt!

Schadeherstel Tesla

Tesla is toonaangevend op het gebied van elektrische auto’s. Ze zijn vooruitstrevend met oog op de nieuwste technologieën. Het is daarom belangrijk dat schade aan een Tesla op een hoogwaardige manier wordt hersteld zoals Tesla dat voorschrijft. Dit alles zorgt ervoor dat u altijd kunt blijven genieten van uw Tesla in oorspronkelijke staat, zelfs na schade. Wij herstellen schade aan alle Tesla modellen:

  • Tesla Model S
  • Tesla Model X
  • Tesla Model 3
  • Tesla Model Y

Tesla Body Repair Programma

Autoschadeherstelbedrijven mogen niet zomaar elke schade aan een Tesla herstellen. Tesla stelt namelijk hoge eisen aan een schadeherstelbedrijf en aan de medewerkers. Zij dienen hiervoor een speciale training af te ronden, deze is onderdeel van het Tesla Body Repair Programma. Dit programma zorgt ervoor dat onze schadeherstelbedrijven uw Tesla op de juiste manier kunnen herstellen en ze daardoor terug te brengen naar hun oorspronkelijke staat van veiligheid. Na een intensieve opleidingsperiode worden de schadeherstelbedrijven getoetst op allerlei vaardigheden en worden zij officieel Tesla Approved Body Shop.

Tesla reparatie: kosten

De kosten voor een Tesla reparatie kunnen variëren. De kosten zijn afhankelijk van de locatie en de grootte van de schade. Wilt óf moet u de schade zelf betalen? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan zodat u weet waar u aan toe bent. Bent u verzekerd voor schade aan uw Tesla? Meld dan uw schade digitaal of zoek een vestiging bij u in de buurt en kom bij ons langs!

Wij helpen u weer op weg bij schade aan uw Tesla

Met schade aan uw Tesla kunt u terecht bij een van onze schadeherstelbedrijven om de schade aan uw auto te laten herstellen. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk weer zorgeloos op weg te sturen!

Heeft u autoschade?

Onze vakmensen helpen u graag

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel