a.s.r. schadeherstel

Heeft u auto- of autoruitschade opgelopen? Geen zorgen, wij helpen u graag, altijd.


Heeft u schade aan uw auto en heeft u een autoverzekering bij a.s.r.? Bent u op zoek naar een a.s.r. schadeherstel bedrijf? Dan bent u bij A.A.S. Schadeherstel op de juiste plek. Met meer dan 95 autoschadeherstelbedrijven in Nederland zijn wij altijd bij u in de buurt. Meld uw schade gemakkelijk online of zoek een vestiging in de buurt en neem telefonisch contact op. Wij helpen u graag weer op weg!

Mijn schade digitaal melden

a.s.r. Schadeherstel

Schade aan uw auto is nooit fijn. Helaas kan het iedereen overkomen, van kleine tot grote schades. Wij snappen dat u zo snel mogelijk weer de weg op wilt zonder schade. Als a.s.r. klant kunt u bij A.A.S. Schadeherstel terecht voor autoschadeherstel. Met vestigingen door heel Nederland zitten wij altijd in de buurt. Wij ontzorgen u graag bij schade en nemen de gehele schade-afhandeling voor onze rekening. Dat scheelt u een hoop onnodige zorgen.

Zoek een vestiging

Schadegarant hersteller a.s.r.

a.s.r. is een van de aangesloten verzekeraars bij Schadegarant. A.A.S. Schadeherstel is partner van Schadegarant. Schadegarant is een stichting met een groot netwerk van schadeherstelbedrijven en verzekeraars. Wij hanteren hoge kwaliteits- en veiligheidseisen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat alle A.A.S. schadeherstelbedrijven hoogstaande kwaliteit en service leveren.

Lees meer

Waarom een A.A.S. autoschadebedrijf?

 • Trotse partner van a.s.r.
 • Met 95 vestigingen altijd in de buurt
 • Vier jaar garantie op het herstel
 • Klanten beoordelen onze bedrijven gemiddeld met een 8,9
 • Uw auto wordt Aantoonbaar Veilig hersteld

Vind een A.A.S. autoschadeherstelbedrijf in de buurt

A.A.S. Schadeherstel is een coöperatie waarbij 95 autoschadeherstelbedrijven zijn aangesloten. Zo is er altijd wel een bedrijf bij u in de buurt!

a.s.r. duurzaam schadeherstel

a.s.r. wilt mensen helpen en samen bouwen aan een goede toekomst. Een belangrijke pijler hierin is het verduurzamen van de samenleving, bijvoorbeeld door duurzaam autoschadeherstel. Hier zet A.A.S. zich ook voor in. We zijn hard op weg om autoschadeherstel duurzamer te maken. Dit doen wij onder andere door de ontwikkeling van het label Bewust Groen Schadeherstel. Een aantal A.A.S. schadeherstelvestigingen bieden deze duurzamere vorm van autoschadeherstel al aan en dit breidt zich in de toekomst uit naar ons hele netwerk. Met Bewust Groen Schadeherstel zetten we gebruikte onderdelen in en maken onze schadeherstelbedrijven gebruik van luchtdrogende lak waardoor de spuitcabine niet naar hoge temperaturen verwarmd hoeft te worden. Naast Bewust Groen Schadeherstel stimuleren wij onze klanten om de leenfiets te kiezen in plaats van een leenauto. Hierdoor wordt veel CO2 bespaart.

Wat te doen bij schade?

Als u schade heeft kan het lastig zijn om te bepalen wat de vervolgstappen zijn. Bekijk ons stappenplan om u op weg te helpen. U kunt de schade direct online melden via onze website of u kunt de dichtstbijzijnde vestiging bellen.

Voordelen van herstel bij een a.s.r. bedrijf

 • Gegarandeerde herstel kwaliteit: ons schadeherstel voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen van de fabrikant en wordt uitgevoerd door gekwalificeerde medewerkers. Lees meer over Aantoonbaar Veilig Herstel van A.A.S.
 • Maak gebruik van onze kosteloze haal- en brengservice. Wij halen uw auto op en nemen, indien gewenst, vervangend vervoer voor u mee.
 • Tijdens het herstel krijgt u kosteloos vervangend vervoer. U kunt kiezen voor een leenauto of een (soms elektrische) leenfiets; *
 • Onze schadeherstelbedrijven hebben allemaal een wachtruimte met gratis wifi waar u kunt wachten, indien mogelijk natuurlijk;
 • Er geldt 4 jaar garantie op het uitgevoerde herstelwerk;
 • U betaalt geen, of een verlaagd, eigen risico (dit hangt af van uw polisvoorwaarden).

Kortom, zoekt u een a.s.r. Schadeherstel bedrijf? Dan bent u bij A.A.S. Schadeherstel op het juiste adres. Zoek de dichtstbijzijnde vestiging bij u in de buurt of meld u schade direct online.

A.A.S. Schadeherstel

A.A.S. is een coöperatie van schadeherstellers en heeft een landelijk gespreid netwerk. U kunt bij A.A.S. schadeherstelbedrijven terecht voor elke schade aan uw auto, caravan, camper, truck, motor of scooter. De bij A.A.S. aangesloten schadeherstellers zijn zelfstandige ondernemers die het als hun missie zien om u op ieder moment zo prettig en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn en uw wensen en verwachtingen te overtreffen

Wij helpen u weer op weg bij (auto)schade

Bent u verzekerd bij a.s.r. voor autoschade? Dan kunt u terecht bij een van onze schadeherstelbedrijven om de schade aan uw auto te laten herstellen. Als Allianz schadeherstelbedrijf doen wij er alles aan om u zo snel mogelijk weer zorgeloos op weg te sturen!

Heeft u autoschade?

Onze vakmensen helpen u graag

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel