Hagelschade opgelopen?

Maakt u zich geen zorgen, onze vakmensen helpen u graag.

Hagelschade auto

Enorme hagelbuien hebben wij gelukkig niet vaak in Nederland. Hagel kan het hele jaar voorkomen. In de winter zijn de hagelstenen meestal kleiner dan in de zomer. Schade door hagel is helaas niet te voorkomen en kan behoorlijk veel schade veroorzaken. Zo kunnen er tientallen deukjes ontstaan, krassen of kan uw autoruit beschadigd raken. Dat is erg vervelend. Gelukkig is er altijd een A.A.S. schadeherstelbedrijf bij u in de buurt om u te helpen bij hagelschade.

Autoverzekering en hagelschade

Afhankelijk van hoe u verzekerd bent, worden hagelschade kosten vergoed door uw verzekeraar. Bent u allrisk of WA beperkt casco verzekerd, dan wordt hagelschade vergoed. Het kan wel zijn dat u soms een eigen risico moet betalen. Dit vindt u in uw polisvoorwaarden. Heeft u een basis WA verzekering dan worden de hagelschade kosten helaas niet vergoed. In dat geval maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u. Weet u niet zeker wat voor autoverzekering u heeft afgesloten? Wij helpen u graag bij het uitzoeken hiervan.

Zoek een vestiging

Hagelschade calamiteitenplan

Gelukkig komt een flinke hagelbui niet zo vaak voor in Nederland. Een hevige hagelbui kan namelijk in korte tijd talloze hagelschades veroorzaken. Vaak zijn dit allemaal kleine deukjes in de motorkap en op het dak van een auto. Omdat er in korte tijd veel vraag ontstaat naar het herstel van hagelschade is het belangrijk dat wij u snel kunnen helpen. Vandaar dat er in bepaalde situaties een hagelcalamiteitenplan in werking wordt gesteld. Op deze manier kunnen we u snel helpen, maar kunnen onze schadeherstelbedrijven ook hun reguliere werkzaamheden voortzetten.

Hagelschade reparatie

In veel gevallen passen wij de herstelmethodiek uitdeuken zonder spuiten toe. Deze techniek is alleen mogelijk als de lak van de auto niet is beschadigd. Doormiddel van een speciale techniek wordt de deuk hersteld zonder dat de lak daarbij beschadigd. Dit proces wordt ook wel uitdeuken zonder spuiten of restylen genoemd. Door van binnenuit volgens een vaststaand patroon druk uit te oefenen op de deuk, verdwijnt deze beetje bij beetje, totdat deze volledig verdwenen is. Hierna is er helemaal niks meer te zien van de hagelschade. Het voordeel van deze techniek is dat er geen nieuwe onderdelen besteld en gemonteerd hoeven te worden. Dit scheelt tijd, extra kosten en is milieuvriendelijk.

Meld uw schade

Hagelschade aan uw caravan

Een hagelbui kan ook schade veroorzaken aan caravans. De reparatie techniek uitdeuken zonder spuiten kan zowel bij auto’s als caravans toegepast worden. Als de schade te groot is kan er worden gekozen om een nieuwe plaat te monteren op de caravan. Het herstel van schade aan caravans en campers is een apart specialisme. Hier kunt u zien welke A.A.S. vestigingen schade aan caravans en campers herstellen.

Hagelschade melden

Heeft u hagelschade en wilt u dit laten herstellen? U kunt de schade op verschillende manieren bij ons melden:

  • Meld uw schade digitaal via de website
  • Zoek een vestiging en bel of rijd even langs

Bent u niet verzekerd voor hagelschade en benieuwd wat het kost om de hagelschade te herstellen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag snel weer op weg.

Vraag prijsopgave aan

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel