Allianz schadeherstel

Heeft u auto- of autoruitschade opgelopen? Geen zorgen, wij helpen u graag, altijd.


Heeft u een autoverzekering bij Allianz? Dan bent u voor schade aan uw auto bij A.A.S. Schadeherstel op de juiste plek. Wij helpen u graag verder!

Allianz schadeherstelbedrijf zoeken?

Schade aan uw auto oplopen is nooit prettig. Toch kan het iedereen overkomen, en wilt u dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. Daarnaast bent u mogelijk ook erg geschrokken. Maakt u zich verder geen zorgen, wij helpen en ontzorgen u graag.

Digitaal mijn schade melden

Lees meer

Waarom een A.A.S. autoschadebedrijf?

 • Trotse partner van Allianz, Allianz direct en Topherstel
 • Met 95 vestigingen altijd in de buurt
 • Vier jaar garantie op het herstel
 • Klanten beoordelen onze bedrijven gemiddeld met een 8,9
 • Uw auto wordt Aantoonbaar Veilig hersteld

Vind een A.A.S. autoschadeherstelbedrijf in de buurt

A.A.S. Schadeherstel is een coöperatie waarbij 95 autoschadeherstelbedrijven zijn aangesloten. Zo is er altijd wel een bedrijf bij u in de buurt!

U bent altijd welkom bij een van onze gekwalificeerde herstelbedrijven.

Met 95 vestigingen in Nederland zijn wij altijd in de buurt. Wij, als Allianz autoschadeherstelbedrijf, herstellen alle vormen van autoschade of autoruitschade. Afhankelijk van de situatie en hoe u verzekerd bent bekijken we samen met u wie de schade gaat vergoeden. Was u betrokken bij een ongeval en bent u niet schuldig? Dan zal Allianz de autoschade claimen bij de verzekeraar van de tegenpartij. Was u zelf schuldig of heeft u zelf schade veroorzaakt aan uw auto? Afhankelijk van hoe u bent verzekerd kunt u de schade claimen of betaald u de schade (deels) zelf. Wij helpen u graag de verschillende opties op een rij te zetten.

Wat te doen bij schade?

Meld uw schade eenvoudig en snel bij één van onze vestigingen. Bekijk hier ons stappenplan “Wat te doen bij Autoschade?” of zoek direct een A.A.S. schadeherstelbedrijf bij u in de buurt. U kunt de schade aan uw auto direct online melden bij de desbetreffende vestiging óf u kunt telefonisch de schade melden, het is maar net wat uw voorkeur heeft.

Voordelen van herstel bij een A.A.S. bedrijf

 • Gegarandeerde herstel kwaliteit: ons schadeherstel voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen van de fabrikant en wordt uitgevoerd door gekwalificeerde medewerkers. Lees meer over Aantoonbaar Veilig Herstel van A.A.S.
 • Maak gebruik van onze kosteloze haal- en brengservice. Wij halen uw auto op en nemen, indien gewenst, vervangend vervoer voor u mee.
 • Tijdens het herstel krijgt u kosteloos vervangend vervoer. U kunt kiezen voor een leenauto of een (soms elektrische) leenfiets; *
 • Onze schadeherstelbedrijven hebben allemaal een wachtruimte met gratis wifi waar u kunt wachten, indien mogelijk;
 • Er geldt 4 jaar BOVAG garantie op het uitgevoerde herstelwerk;
 • U betaalt geen, of een verlaagd, eigen risico (dit hangt af van uw polisvoorwaarden).

Zoekt u dus een Allianz bedrijf of reparateur? Zoek de voor u dichtstbijzijnde A.A.S. vestiging en meld uw schade direct online of neem telefonisch contact op met de desbetreffende vestiging. Wij helpen u graag weer veilig en zonder schade op weg!

Mijn schade digitaal melden

Wij helpen u weer op weg bij (auto)schade

Bent u verzekerd bij Allianz voor autoschade? Dan kunt u terecht bij een van onze schadeherstelbedrijven om de schade aan uw auto te laten herstellen. Als Allianz schadeherstelbedrijf doen wij er alles aan om u zo snel mogelijk weer zorgeloos op weg te sturen!

Heeft u autoschade?

Onze vakmensen helpen u graag

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel