Achmea schadeherstel 

Schade aan je auto, en ben je verzekerd bij Achmea? Dan ben je altijd welkom bij onze A.A.S. schadeherstel bedrijven.


Achmea schadeherstelbedrijf zoeken?

Op zoek naar een Achmea schadeherstelbedrijf? Als je schade aan je auto hebt en een autoverzekering bij Achmea , dan zijn wij trots partner van Achmea. Met meer dan 90 autoschadeherstelbedrijven verspreid over Nederland, zijn we altijd in de buurt. Je kunt je schade eenvoudig online melden of een vestiging in de buurt zoeken en telefonisch contact opnemen. We helpen je graag weer op weg!

Digitaal mijn schade melden

Wat te doen bij schade?

Als je schade hebt, kan het soms lastig zijn om te weten wat de vervolgstappen zijn. Bekijk ons stappenplan om je op weg te helpen. Je kunt de schade direct online melden via onze website of de dichtstbijzijnde vestiging bellen.

Lees meer

Waarom een A.A.S. autoschadebedrijf?

  • Trotse partner van Achmea schadeherstel 
  • Met 95 vestigingen altijd in de buurt
  • Vier jaar garantie op het herstel
  • Klanten beoordelen onze bedrijven gemiddeld met een 8,9

Vind een A.A.S. autoschadeherstelbedrijf in de buurt

A.A.S. Schadeherstel is een coöperatie waarbij 95 autoschadeherstelbedrijven zijn aangesloten. Zo is er altijd wel een bedrijf bij jou in de buurt!

Achmea Schadeherstel

Autoschade kan iedereen overkomen, of het nu gaat om kleine of grote schades. Het is nooit prettig, en je wilt zo snel mogelijk weer veilig de weg op zonder schade. Als Achmea autoschadeherstelbedrijf staan wij voor je klaar om alle vormen van autoschade of autoruitschade te herstellen. Met 95 aangesloten schadeherstelbedrijven verspreid over heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt en staan wij klaar om je te helpen. Wij ontzorgen je graag bij schade aan je auto en nemen de gehele schadeafhandeling van je over. Dit voorkomt een hoop onnodige zorgen. Wij hanteren hoge kwaliteits- en veiligheidseisen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat alle A.A.S. schadeherstelbedrijven hoogstaande kwaliteit en service leveren.

Achmea Autoschade

Schade aan je auto en heb je een autoverzekering bij Achmea? Afhankelijk van de situatie en hoe je verzekerd bent, bekijken we samen met jou wie de schade gaat vergoeden. Ben je betrokken geweest bij een ongeval waarbij je niet schuldig bent? In dat geval zal Achmea de autoschade claimen bij de verzekeraar van de tegenpartij. Ben je zelf schuldig aan het ongeval of heb je zelf schade aan je auto veroorzaakt? Afhankelijk van je verzekeringsvoorwaarden kun je de schade claimen of draag je zelf (deels) de kosten. We helpen je graag bij het overzichtelijk maken van de verschillende opties.

 Voordelen van herstel bij Achmea schadebedrijven:

  •  Gegarandeerde herstelkwaliteit: ons schadeherstel voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen van de fabrikant en wordt uitgevoerd door gekwalificeerde medewerkers. Lees meer over Aantoonbaar Veilig Herstel van A.A.S.
  • Maak gebruik van onze kosteloze haal- en brengservice. Wij halen je auto op en nemen, indien gewenst, vervangend vervoer voor je mee.
  • Tijdens het herstel kun je gebruik maken van vervangend vervoer. Je kunt kiezen voor een leenauto of een (soms elektrische) leenfiets.
  • Er geldt 4 jaar BOVAG garantie op het uitgevoerde herstelwerk.
  • Je betaalt geen, of een verlaagd, eigen risico (dit hangt af van je polisvoorwaarden).

Kortom, zoek je een Achmea Schadeherstelbedrijf? Dan ben je bij A.A.S. Schadeherstel op het juiste adres. Sla een fysieke intake over en meld je schade direct online.

A.A.S. Schadeherstel

A.A.S. is een coöperatie van schadeherstelbedrijven en heeft een landelijk gespreid netwerk van 95 vestigingen. Je kunt bij een A.A.S. schadeherstelbedrijf terecht voor elke schade aan je auto, caravan, camper, truck, motor of scooter. De bij A.A.S. aangesloten schadeherstelbedrijven zijn zelfstandige ondernemers die het als hun missie zien om jou op ieder moment zo prettig en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn en je wensen en verwachtingen te overtreffen. Onze dienstverlening wordt beoordeeld met een 8.9.

Wij helpen je weer op weg bij (auto)schade

Ben je verzekerd bij Achmea schadeherstel voor autoschade? Dan kan je terecht bij een van onze schadeherstelbedrijven om de schade aan jouw auto te laten herstellen. Als Achmea schadeherstelbedrijf doen wij er alles aan om je zo snel mogelijk weer zorgeloos op weg te sturen!

Heb je autoschade?

Onze vakmensen helpen je graag.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel