1 augustus 2022

Zonnepanelen bij A.A.S. Ambting Autoschade

Groen doen doet goed

Verduurzamen is erg belangrijk. De aarde warmt steeds meer op en hierdoor verandert ook ons klimaat. Om de ernstige gevolgen te minimaliseren is actie nodig. Daarom is het cruciaal om CO2 uitstoot te verminderen. Onze leden dragen graag hun steentje bij met mooie initiatieven voor een duurzame toekomst in autoschadeherstel. Zo ook A.A.S. Ambting Autoschade in Arnhem.

De eerste weken van juli stond het project ‘Aan de zon’ van Arnhem Aan centraal. Dit project stond in het teken van zonnepanalen. In Arnhem liggen maar liefst 210.000 zonnepanelen. De ambitie is om in 2030 415.000 zonnepanelen te hebben liggen. Verschillende ondernemers en bedrijven met zonnepanelen stonden in het zonnetje. Zo ook 1 van onze vestigingen namelijk A.A.S. Ambting Autoschade. 

Eigenaar Theo Ambting vertelt in de video hoe de zon een bron van energie is voor zijn autoschadeherstelbedrijf. Er liggen al ruim 566 zonnepanelen op hun dak. Hiermee kunnen zij 140.000 kilowattuur per jaar op wekken. Mega goed! Nieuwsgierig naar de video? Bekijk deze hier onder.

Groen doen doet goed

A.A.S. en haar aangesloten autoschadeherstelbedrijven willen graag een steentje bijdrage in het verminderen van de CO2 uitstoot. Van grote projecten zoals het gezamenlijke CO2 reductieprogramma tot kleine projecten zoals de inzet van een leenfiets in plaats van een leenauto. Deze projecten kun je allemaal volgen op de pagina's groen doen doet goed. Daar kun je ook de resultaten volgen van alle inspanningen.

Deel dit artikel via

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel